Ten Kozel Bily to smakował mi przez kilka butelek. Nagle się znudził:>
a ja się musze przyznać, że kupiłem 6-pak carlsbergów bo były po 2,50..i co? i szczerze to są wodniste i bezsmakowe w trzy dupy, ale właśnie z tego powodu jak na koceerniaki to jedna z moich ulubionych marek, bo nie wkurwia słodkością, kwasnością, smrodem wudy albo chemiczną goryczką itd. Da się to pić do obiadu/kolacji, można się od biedy najebać za mały piniondz, w porównaniu z wynalazkami typu lech zielony czy żywiec to te carlsbergi są niezłe imo
Carlsberg to była dobra marka, jak było jeszcze importowane z Danii. Potem równia pochyła.
ale będę się trzymał, że bardzo ładny, czeski, zimny lager na lato, choć ja na tam na dolnej fermentacji może chuja znam więc whatever
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.