Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 195 / 61 / 0
Takie małe info dla wszystkich zainteresowanych, Francja delegalizuje THC-P za kilka dni. Francuscy vendorzy robią teraz promocje i wyprzedają zapasy.
  • 51 / 5 / 0
Kupiłem jakieś parę miesięcy temu liquid z THC-P ze znanego źródła w Polsce. Bardzo szybko wyrzuciłem całość. Podczas podgrzewania liquidu coraz bardziej czuć było smak jak palony plastik. Wg mnie to znaczy, że ładują do tego kanna w formie która nie nadaje się do palenia (sól, nie freebase), a która przy podgrzewaniu wydziela toksyczne substancje.
adhibe rationem difficultatibus
  • 45 / 5 / 0
Jestem po przerobieniu vapa z THC-P i muszę powiedzieć że ma moc. Po 5 buchach byłem upierdolony przy średniej tolerce i działa zauważalnie długo, rano za kółko bym nie wsiadł. Po tygodniu zabawy muszę powiedzieć że dupy nie urywa przez to że strasznie usypia, trochę jak maczana tylko że bez mystery efektów i innych laserów, może pokarać fizycznie. Aż żałuje że nie przepadałem dokładniej bo czas działania mega ciekawy oraz spoko by mogło być jako dodatek. Ogólnie to NIE polecam 4/10, rekreacyjnie HHC dużo bardziej się nadaję imho. Zamówiłem z Czech za 100zł ze XXX
Jak stówa na tydzień to lepiej dopłacić, wziąć gram prochu z charakterem i bawić się kilka razy taniej i lepiej 🤪

wycięto zbędne informacje dot przesyłki — do dyskusji na takie tematy służy dział sprzedawcy+

A tam zbędne informacje, zwykły brak szacunku dla klienta takie akcje, niby tylko nazwa firmy ale aż nadto sugerująca. Takie małe ostrzeżenie chciałem dać ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ bo tam w sprzedawcach żadnej dyskusji nie widzę ani nawet miejsca na nią. Brakuję czegoś na wzór "Inne sklepy" z dop stronek tak żebyśmy mogli sobie pomagać oczywiście w rozsądny sposób i co najważniejsze legalny lol
  • 3 / / 0
Nie mam porównania z hhc, za to mam z normalnym thc no i jednak faza jest totalnie inna. Poza tym przy mocnym waleniu w płuco są mocne objawy fizyczne. Rano po przebudzeniu miałem ostrego kacora, totalnie prawie migrenowy ból głowy i mocny kaszel, bo vapy strasznie gryzą w płuca. Sama faza jest mocnym rozluźnieniem, nieznacznie zmienia percepcję ale brakuje mu tych najfajniejszych efektów znanych z THC. Próbowałem też susz w skręcie i podgrzewaczu, ale tutaj już jest totalnie jałowo, jakbym palił dobre CBD. Czy warto się bawić? No ja nie polecam, jeszcze podnosi (przynajmniej w moim przypadku) tolerancję na zwykle THC i potem bo zwykłym jaraniu jest słabsza faza i mniej zabawowy mood
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.