Pestki to zupełnie inna historia. Możesz kupić 3 sztuki tej samej odmiany i 3 krzaki mogą wyglądać nieco inaczej, rosnąć i kwitnąć w innym tempie i działać nieco inaczej. A jak jeszcze rosną sobie jak choinka, to górne topy będą mniej więcej o 7-10 dni bardziej dojrzałe, niż te niżej, a taka różnica jest odczuwalna mega wyraźnie.
29 sierpnia 2024dejotrusza pisze: Siemano panowie i panie. Czy brownie z 90 mg THC bedzie za mocne jak na osobe, ktora kiedys bardzo duzo jarala, a aktualnie popala sobie raz na pare tygodni?
Po drugie bez genów ruderalis nie ma automatów.
Po trzecie odmiany, które wymieniłeś, to hybrydy 50/50, lub z przewagą sativa.
Palenie w gardle to zapewne od niewłaściwego suszenia. Miałem / mam w tym sezonie Gelato auto od Fast Buds (60 zł za pestkę) i przyznam szczerze, że warto dopłacić. Prawda, że w cenie 1 masz 3 od PP przykładowo, ale przecież nie będziesz zasiewał hektarów.
Chyba kupie mazar feminizowane, to jest podobno 100% indica
Wspominałem nieraz o moich hobbystycznych zabawach w ekstrakty; pierniki z makumby czy amatorskie wydobywanie BHO ale to i tak tam chuj bo mój ostatni wynalazek tj gliceryna z odpadów poplantacyjnych pozostawiła po sobie całkiem oryginalny efekt uboczny.
Mianowicie, cały ten syf co osiadł na dnie słoika (głównie z BHO, keefu i liści) zamiast wyjebać to wjebałem go do zamrażarki, tera dozuje łyżeczka od herbaty do bonga i efekt jest piorunujący, chmury lecą i smakują jak z haszu a upierdala przeokrutnie, nawet nwm jakie to może mieć stężenie ale jest petarda
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
04 września 2024papcio5000 pisze: Uj wie co wybrać, chciałbym żeby palenie było przyjemne ale teraz palenie to jakieś chore jazdy a ludzie to lubią, zioło to nie jest już to samo co kiedyś teraz te odmiany mają chore ilości THC
Chyba kupie mazar feminizowane, to jest podobno 100% indica
"Haj jest bardzo przyjemny, powiedziałbym, że opis producenta pasuje bardzo dobrze. Masz naprawdę dobry nastrój, to jak lek przeciwdepresyjny w dymie. Dostajesz trochę energii, nie ma problemu z wykonywaniem obowiązków domowych lub pracy. Jest towarzyski i możesz łatwo łączyć się z ludźmi, ponieważ nie jest zbyt silny, powiedziałbym również, że ten chwast może być odpowiedni dla wszystkich. Żadnych złych wibracji ani czegoś z tego. Chcesz zatańczyć, jeśli gra muzyka.^^
Mogłem sobie wyobrazić na imprezie z ludźmi o niskim poziomie tolerancji, że ten chwast będzie lśnił! Ponieważ tego rodzaju uczucie jest tym, czego większość ludzi chce dobrego nastroju, a nie silnego"
Uprawiałem pare razy i się zgadzam z powyższym.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.