09 lipca 2024mietowy3 pisze: Ale jest też druga strona medalu - dostęp do wiedzy jest powszechny, można się rozwijać niezwykle szybko. Plus takie rzeczy jak np. wysłuchanie tego (4 seasons) https://open.spotify.com/track/5xbuJuQs ... npZfFl-dFw 300 lat temu było przywilejem dostępnym nielicznym. A ja mogę ściągnąć buszka, polozyc się w łóżku i rozkoszować się tym można powiedzieć dziełem sztuki.
Lekarz, zrobić badania.
My tutaj możemy tylko zgadywać, a zdalnie raczej Ci nie pomożemy. Zdecydowanie zalecam wizytę u lekarza, żeby to dobrze sprawdzić. Ja swój "strzał" oddałem, ale to tylko przypuszczenie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
A przede wszystkim odstaw ćpanie.
It's not going to be fun.
04 września 2024deadmau5 pisze: @Biomechanikus Nie jestem wróżbitą, ale to, co opisujesz, brzmi trochę jak niedoczynność nadnerczy albo zespół posturalnej tachykardii ortostatycznej (POTS).
My tutaj możemy tylko zgadywać, a zdalnie raczej Ci nie pomożemy. Zdecydowanie zalecam wizytę u lekarza, żeby to dobrze sprawdzić. Ja swój "strzał" oddałem, ale to tylko przypuszczenie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.