Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1289 / 329 / 12
Z mojej dotychczasowej wiedzy byłem przekonany, że benzo nadają się jako koło ratunkowe w przypadku osiągnięcia limitu zabawy ze stimami, czyli innymi słowy sprawdzają się dobrze na zwały.

Ku mojemu zdziwieniu przetestowałem swoją pierwszą alfę-PiHP na podkładzie z 1,2mg klonazolamu (lekka tolerka, wyrobiona w ciągu kilku dni) i rezultaty były oszałamiająco fajne. Tzn. zdawałem sobie sprawę jaki destrukcyjny potencjał mają alfy, ale z umiarem stopilem kilka okruszków (bardzo ekonomiczny środek tbh) w zwykłej lufie i jest całkiem spoksik; żadnych paranoji na tle prześladowczym i nawet z chęcią przebywałem wśród ludzi, fajnie się gadało. Co prawda jest lekkie ciśnienie na dopalanie ale nie jest ono aż tak okrutne żeby miotało człowiekiem na prawo i lewo. Generalnie spora chęć do działania, nwm czy aż tak drastycznie benzo zmieniło profil działania tej alfy ale jako podkład jest ekstra.

Reasumując; benziaki i ketony w moim przekonaniu mają sztamę.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 9323 / 1809 / 2
@Czoug temat opisywany, przerabiany ale jak widać nie uczysz się na błędach innych.
Po 1. Fajnie jest ale pod warunkiem,że miks działa. Śmiesznie się zacznie robić jak przestanie działać
Po 2. Mniej fajnie będzie jak na zjeździe zacznie Ci się gotować glutaminian który uwalniają stimy a którego masz nadmiar jak puszczają benzo.
Po 3. Cpajac tylko stimy organizm ma problem ze stimami. Cpajac stimy i benzo organizm ma problem ze stronami i benzo.
Po 4. W jakiejkolwiek perspektywie benzo prowadzą do dysrrgulacji układu GABA. Nadmierna dysregulacja (np downregulacja rec GABA) będzie prowadzić do stanów lękowych i paranoji.

Ogólnie to skracasz swoje ćpanie i to radykalnie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5774 / 1182 / 43
Św. pamięci Anabolik zawsze sobie chwalił to połączenie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3537 / 577 / 1
Wolę jednak zjeść benzo na zjeździe ze stima. Co za absurd, żeby downery ze stimami jesc
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 86 / 3 / 0
Jak nie benzo to może pregabalina
  • 91 / 24 / 0
Jestem w tej chwili po miksie 4mg clona ( zerowa tolerka na benzo ), mef 1g + kilka browarków.

Stan jaki odczuwam to najzwyczajniej w świecie spokój wewnętrzny którego od lat mi brakowało. Nie czuje się zbytnio nagrzany, rzekłbym, że jakakolwiek osoba spotkająca mnie w tej chwili na real nawet nie zjarzyła by się, że jestem w jakimkolwiek stopniu porobiony.

Ale tu wychodzą lata nakurwiania alko w niezliczonych ilościach i ciągach, do tego pregabaliny jedzonej gramami. Faza natomiast sama w sobie jest bardzo przyjemna, pozbycię się lęków
i problemów z którymi mierze się na codzień. Brakowało mi tego relaksu, jestem w trakcie naprawy natomiast raz na jakiś czas zapodać sobie taki mózgotrzep jest dla mnie zdecydowanie wskazany, wbreb pozorom jest to odcięcie od pewnych spraw do których i tak wrócić będzie trzeba. Ale już z resetowanym umysłem, majac tez z tyłu głowy, że ostatnio okres to jednak krok w przód jezeli chodzi o naprawę tego co się zaniedbało. Fajny reset.
  • 7 / / 0
Zgadzam się z przedmówcą. Miks bezpieczny jak wiesz kiedy i jak go zrobić. Ja najczęściej stosuje jak wyczuwam rozpoczynający się zjazd po stymulantach. Zależy o której godzinie bo jeśli mam do przeżycia cały dzień to najlepsza jest dla mnie alpra, żadna inna benzodiazepina nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak alprazolam. Nie mam pojęcia dlaczego. Jeśli coś koło wieczora to zarzucam coś nasennie. U mnie jest domowa apteka także testuję i miksuję regularnie. WSZYSTKO DLA NAUKI :)
  • 1 / / 0
25 października 2022SzalonyAnus pisze:
Siemanko codziennie jem klona po 4-6mg dzień i zauważyłem że nie mogę osiągnąć "oczopląsu" po 4cmc . Rozumiem że ti normalne ?
Co najlepiej zrobic wziąć z samego rana klona i wieczorem ewentualnie po zabawie z 4cmc go zarzucić na sen ?
Ogólnie to je biorę bo mam zrytą psyche przeszłością i nie sypiam prawie w ogóle a że wpadło fajne 4cmc to chętnie bym spróbował w końcu się porządnie porobić
Dodam ze zanim bralem benzo zdarzyło mi się raz pojeść czworeczki no i bylo konkretnie grubo ale to też bylo po 4 letniej przerwie %-D
Moze to po prostu tolerka juz tak wyjebala ?
Jednej nocy w ogóle na początku klepalo po chwili slabo to zarzuciłem kolejno 0.8 1.0 i 1.3 bombe z czego ta ostatnia mnie juz w ogóle nie ruszyła
Pozdrooo

Spójrz na klonozepam na wikipedii,wcześniej nie było tej adnotacji ale klon jest antagonistą receptorów serotoninowych i może przez to nie osiągasz tego co chcesz po "Czwórce" która mocno na sero wjeżdża
  • 11 / / 0
Hej, niebawem zaczynam terapię metylofenidatem. Jednocześnie z uwagi na lęki i bezsenność zjadam 2mg alpry co wieczór, tak już od trzech lat. Nadal działa zgodnie z przeznaczeniem %-D
Jak wygląda miks z MPH, biorąc pod uwagę, że przyjmowałbym go "doraźnie" (kiedy naprawdę potrzebuję się skupić, nie zamierzam napierdalać jak zły ze względu na współistniejącą niedomykalność zastawki aortalnej), IR, w małych dawkach, najprawdopodobniej nieprzekraczających 5mg?
20 marca 2024Stteetart pisze:
@Czoug temat opisywany, przerabiany ale jak widać nie uczysz się na błędach innych.
Po 1. Fajnie jest ale pod warunkiem,że miks działa. Śmiesznie się zacznie robić jak przestanie działać
Po 2. Mniej fajnie będzie jak na zjeździe zacznie Ci się gotować glutaminian który uwalniają stimy a którego masz nadmiar jak puszczają benzo.
Po 3. Cpajac tylko stimy organizm ma problem ze stimami. Cpajac stimy i benzo organizm ma problem ze stronami i benzo.
Po 4. W jakiejkolwiek perspektywie benzo prowadzą do dysrrgulacji układu GABA. Nadmierna dysregulacja (np downregulacja rec GABA) będzie prowadzić do stanów lękowych i paranoji.

@Stteetart Czy mógłbyś rozwinąć temat glutaminianu/wskazać mi drogę do materiałów, gdzie dowiem się więcej? Jaki wpływ to ma na OUN? Jakich krótko, i długoterminowych "skutków ubocznych" mógłbym się spodziewać przy stosowaniu oddzielnie stymulantów, oddzielnie benzo oraz wspólnego połączenia takich substancji?
Wpieprzam te xany już czwarty rok dzień w dzień, co prawda nie są to absurdalne dawki, ale zacząłem się martwić. Dostanę pląsawicy (tfu!) albo alzheimera (tfu!)?!
  • 747 / 436 / 0
20 marca 2024Stteetart pisze:

W takim przypadku manipuluje się glutaminianem małymi dawkami ketaminy. Cpając stimy, możemy ćpać stimy, ćpając benzo możemy ćpać benzo, a do tego jeszcze jesteśmy ukurwieni ketaminą %-D %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.