zmiana życia, otoczenia, zainteresowań wszystko pomaga jeśli buduje i dzięki temu idziesz do przodu a nie się cofasz. Wiadomo jeden ma rodzinę, dziewczynę dzieci, inny jest totalnym alienem gdzieś na wsi jeszcze inny żyje w patologicznej dzielnicy danego miasta... pytanie jak bardzo chcesz z tym skończyć aby postanowić sobie nie krzywdzić samego siebie. Tak czy siak trzeba działać już | teraz nie od jutra czy za tydzień... w narkotykach takie odwlekanie sprawiło, że rzucałem tego mefa 7 lat, aż w końcu ubrałem życie w priorytety i poszedłem dalej czego serdecznie życzę każdemu, do którego właśnie leci paka od ulubionego vendora. pozdro.
Przeniesiono do wątku ogólnego - /Merx
Jak wpierdalasz już od jakiegoś czasu to, to jest normalne. Przecież nie będzie Cię cały czas klepać tak samo.
Pisząc wykładniczo — mam na myśli, że z każdym razem, kiedy zwiększasz dawkę, tolerkę wzbijasz 1≥.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
21 sierpnia 2024GalMefedronim pisze: Tyle to ja wiem. Chodzi mi bardziej o to, że czytam jak niektórzy lecą 2-3 nocki i walą dalej wszystko git, a mi wystarczy jedna noc i już ledwo co czuje.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.