zmiana życia, otoczenia, zainteresowań wszystko pomaga jeśli buduje i dzięki temu idziesz do przodu a nie się cofasz. Wiadomo jeden ma rodzinę, dziewczynę dzieci, inny jest totalnym alienem gdzieś na wsi jeszcze inny żyje w patologicznej dzielnicy danego miasta... pytanie jak bardzo chcesz z tym skończyć aby postanowić sobie nie krzywdzić samego siebie. Tak czy siak trzeba działać już | teraz nie od jutra czy za tydzień... w narkotykach takie odwlekanie sprawiło, że rzucałem tego mefa 7 lat, aż w końcu ubrałem życie w priorytety i poszedłem dalej czego serdecznie życzę każdemu, do którego właśnie leci paka od ulubionego vendora. pozdro.
Przeniesiono do wątku ogólnego - /Merx
Jak wpierdalasz już od jakiegoś czasu to, to jest normalne. Przecież nie będzie Cię cały czas klepać tak samo.
Pisząc wykładniczo — mam na myśli, że z każdym razem, kiedy zwiększasz dawkę, tolerkę wzbijasz 1≥.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
21 sierpnia 2024GalMefedronim pisze: Tyle to ja wiem. Chodzi mi bardziej o to, że czytam jak niektórzy lecą 2-3 nocki i walą dalej wszystko git, a mi wystarczy jedna noc i już ledwo co czuje.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.