Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
08 lipca 2024Retrowirus pisze: @Akeda No jak to czym? Dawką! 1,2g tak działa, zawroty głowy są normalne w tej sytuacji.
Ale takie dawki nie są lecznicze, tylko jakieś narkomańskie... Nie ma sensu trzaskać takie ilości
26 lipca 2024Winstoon pisze: Pytanko do Panów.
26 lipca 2024Winstoon pisze: Czy zamiana pregabaliny, którą odstawiam CT na gabapentyne nie spowoduje, że skręt zacznie się od początku (nawet po tym 1 razie) skoro są to tak podobne substancje czy tak to nie działa?
bo pregaba łatwiej dostaje się do ukł. nerw., bo ma więcej transporterów,
których gabapentyna nie jest w stanie użyć
i organizm z pewnością zauważy tą różnicę
ale i tak gabapentyna powinna złagodzić zjazd!, a przynajmniej fizyczne objawy
oprócz gabapentyny, na przykład leucytyna (aminokwas) albo gaba jest wchuj podobna strukturalnie do pregabaliny, ale choćbyś połknął ich garść
(i wgl. mają inne funkcje...)
więc, nie o to chodzi
to tylko pare dni (skręt po pregabie nie trwa długo),
albo dołóż minimalnie coś do pieca
27 lipca 2024Lotnik69 pisze: Dziś 3 dzień odstawki, skręta mialem potężnego wiec zarzuciłem 150mg deksiwa i jest gicior. Muszę jakoś wrócić do dawek pregi rzędu 150mg tylko nie wiem jak, większe dawki za bardzo ryją mi banie
Ostatnio miałem dwa wyskoki - przyjęcie w barze oraz wypad na zalew. 600 mg i było trochę za dużo.
27 lipca 2024Lotnik69 pisze: Dziś 3 dzień odstawki, skręta mialem potężnego wiec zarzuciłem 150mg deksiwa i jest gicior. Muszę jakoś wrócić do dawek pregi rzędu 150mg tylko nie wiem jak, większe dawki za bardzo ryją mi banie
150mg pregaby robi ze mnie ultra-produktywnego, aktywnego, pełnego energii na 24 godziny. Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego? Wg. internetu jej wpływ na dopaminę nie jest zbyt duży.
Pregabaliny raczej nie chcę przyjmować systematycznie, zbyt duże ryzyko uzależnienia, chciałem się tylko dowiedzieć, dlaczego tak na mnie działa. Na Reddicie i tutaj kilka osób też pisało, że działa na nich stymulująco.
Nic innego nie przyjmuję, tylko kompleks witamin.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.