Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 465 / 45 / 0
Czy benzo działa jako tripkiler w przypadku dyso ? Pytam bo nigdy nie próbowałem żadnego dyso a właśnie mi wpadło trochę DCK i chciałbym spróbować . :psycho:
  • 3195 / 906 / 5
Poniekąd. Uspokoi ale niekoniecznie zbije fazę, może zwiększyć splątanie. Pomaga bardzo na przestymulowanie.
U mnie w przypadku przedobrzenia leciał noopept i 1mg etizolamu.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 494 / 17 / 0
@DelicSajko dlaczego akurat noopepet?
  • 849 / 288 / 0
Noop pewnie przyklei cię spowrotem do ziemi.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 3195 / 906 / 5
26 marca 2023mucha__ pisze:
@DelicSajko dlaczego akurat noopepet?
Wydaje się, że ogólnie nootropy. Noopept działa szybko, nie wypierdala z papci jakoś mocno, nie trzeba go dużo i można sniff. Nawet jak się machniesz porobiony o kilka(naście) mg czy wciągniesz kilka razy, bo zapomnisz, że brałeś - to będzie git.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 20 / 6 / 0
Jak wyglądają dawki czas działania przy waporyzacji? Jest sens wapować DCK HCl czy konieczna jest konwersja do freebase?
  • 799 / 452 / 0
Mógłby ktoś porównać to do o pce?
Jakie są roznice w działaniu, co lepsze?
  • 216 / 12 / 0
Siemanko
Jestem w krainie wiatraków, wpadl "małpowaty", beżowy sort, trochę flubro i mahomet.
Jak ktoś ma pytania, to śmiało, DCK już było testowane wczoraj 😎
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 2733 / 587 / 0
Wytłumaczy mi ktoś, o co tutaj chodzi? @DzoBajden
Testowałem najpierw dawki 10-20mg na wyczucie, wydawało mi się, że substancja jest dosyć mocna. Według psychonautwiki dawkowanie 40mg to już "heavy". Wrzuciłem 50mg i... nic. Clearhead, lekki wjazd na motorykę i zero dysocjacji, tyle z efektów. O co tu chodzi? Nie spodziewałem się dziury, ale tym bardziej nie spodziewałem się, że efekty będą słabsze niż w przypadku 20mg. Dodam, że wszystkie dawki testowałem donosowo. Ile w końcu mam wziąć, żeby wlecieć w dziurę, a przynajmniej osiągnąć stan okołodziurowy, skoro 200mg DMXE zapewnia mi dziurę?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 799 / 452 / 0
@Vetulani44
A próbowałeś o pce? Mi już 30mg tej substancji daje opce hole.
Według mnie idealny drag do osiągania dziur.
Z dck nie miałem styczności, ale chcę zamówić w najbliższym czasie.
Generalnie ze słabszymi arylkami częste dorzutki zawsze dawały mi wejście w dziurę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.