Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4914 / 856 / 0
Ktoś próbował vapo? Ponoć się nadaje. No i jest na rynku. Wychodzi drogo dosyć. Albo wszyscy milczą bo jest tak zajebiste albo to nie jest nic ciekawego.

Edit: dobra znalazłem w wątku że idealne do vapo ale jedynie do pracy się nadaje. Stestuje sam jak tylko nadarzy się okazja i nie braknie nagle.

Btw to chyba jest złym dziale. Nie powinno być w amfetaminach?
  • 115 / 21 / 0
@serotoninowy
Można vapować, ten od "bolca" w kolorze skorupki jaja też. Niebieski ptaszek ćwierka, że nie daje to euforii, jeno podnosi ciśnienie i szpony się trzęsą. Wg niego jak już to w dziób. W ogóle to działanie b. podobne do witaminy A, ale tak 5x słabiej - trochę euforii, pióra się jeżą znaczy rusza bardziej adrenalinę. Nie pocisz się po tym jak pedofil w kryminale, nie telepiesz jak dziecko z autyzmem, nie otwierasz 100 kart w Wikipedii i nie śmierdzisz spermą jak po alfie, więc to raczej zabawka dla funkcjonalnych ludzi. Do balowania są dużo tańsze rzeczy.
  • 4914 / 856 / 0
Hmm, ciekawe. Wydaje się z opisu że dobre będzie do mixa z 6apb. Na peaku benzofurana dopalic 20mg MPA.
  • 9400 / 1837 / 2
Nie miksowalbym nic z furanami. Jak pisałem stronę wcześniej to był jeden z moich pierwszych dragów. Wieksosc opisywała szary proszek od jednego z vendorów. Fajne to było.
A co do dzisiaj - niestety ale obecny rynek to chlory. A samo MPA jest fajne dla mnie było podobne do fluoroamfetamin.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4914 / 856 / 0
Myślałem że mała dawka nie zaszkodzi bo po furanach czasem się oczy zamykają jest zbyt kanapowo. Ale dzięki za odpowiedź, rozumiem że furany w mixie ze stymulantami niebezpieczne?

Pamiętam że były takie piguły na 5mapb, 5meo-MiPT i trzeci rc zapomniałem ale coś mi się kojarzy że to był jakiś stim chyba fluorofeta 2fa ale nie jestem pewny.
  • 115 / 21 / 0
6apb jest silnie kardiotoksyczne poprzez agonizm 5-HT2b, miks z MPA które dość ostro podnosi puls to niezbyt mądry pomysł.
Daj se spokój z vapowaniem, to nie alfa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.