Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Zdarzyło mi się to chyba 2 razy na 10 zażyć.
Z innych wad: ciężko po tym usnąć, trace apetyt i zdarzały sie nudności
scalono - łysy
pt cze 14, 2024 11:40 pm
Jednak cofam co mówiłem. Od ostatniego posta postanowiłem zwyczajnie zmniejszyć dawke i teraz zażywam pół tabletki, czyli 10 mg. Efekty uboczne zniknęły i teraz są same pozytywy. Ta substancja to najlepszy nootrop, o ile można tak o memantynie powiedzieć, jaki w życiu brałem, a trochę ich było.
Mój ulubiony efekt po 10 mg zażywanym codziennie to zdecydowanie większa swoboda w wypowiadaniu się i bogatsze słownictwo. Czuje się jakby IQ mi urosło o 20 punktów, no poezja po prostu. Aż mnie dziewczyna w pewnym momencie podejrzewała o zażywanie amfetaminy, czego oczywiście nie robie od wielu lat i nie zamierzam nigdy wracać do stimów. W pracy też zacząłem zbierać pochwały. Do tego wcześniej wspomniana przeze mnie minimalizacja fobii społecznej, większa przyjemność z wykonywanej pracy i więcej energii.
Często mieszam memantyne z pregabaliną. Ten miks jest świetny, dobrze te substancje ze sobą współgrają.
150 mg pregabaliny i 10 mg memantyny i jestem najlepszą wersją siebie jaką tylko moge być. Polecam.
Memantyna sprawia że tolerancja na np benzo, stymulanty zmniejsza sie, to wiem
Ale jeśli np w przypadku pogorszenia sie objawów depresyjno-nerwicowych u mnie, wziąłbym zamiast dawki dziennej 10mg memantyny, 30 mg memantyny, to czy na drugi dzień to 10 mg znów będzie działało tak samo, czy już tolerancja sie podwyższy i będzie dużo słabiej?
A próbowałeś już memantyny w takiej dawce? Bo na mnie 20 mg działa kompletnie inaczej niż 10 mg. 10 mg ma fajny efekt nootropowy, proproduktywny i prospołeczny
Natomiast przy 20 mg pojawia sie rozkojarzenie, lekka paranoja i nieprzyjemne rozdygotanie. 30 mg to by musiał być dla mnie koszmar
Czasami sie pokusiłem na zażycie 20 mg gdy zazwyczaj biore 10 mg i osobiście nie zauważyłem wzrostu tolerki
Jednak np na DXM czyli też dysocjant jak memantyna reaguje bardzo dobrze
Brałem wiele różnych narkotyków/substancji leczniczych, kokaina, MDMA, klefedron(i podobne, wiadomo kryształ) , małe dawki psylocobiny, benzo, lekkie opio i jeszcze inne by sie znalazły
Jednak DXM jest zdecydowanie jedną z moich ulubionych substancji, próbowałem w najróżniejszych dawkach
Więc czy na memantyne w większych dawkach powinienem reagować też dobrze jak na dekstrometorfan, czy to raczej mocno inne działanie?
Chyba nie ma reguły. Nie spróbujesz to sie nie przekonasz, ale jak masz jakieś ważne wydarzenie typu rozmowa o praca to ja bym nie brał 30 mg jeśli nie wiesz jak zareagujesz na taką dawkę
DXM na mnie niby tez dobrze reaguje, brałem kosmiczne dawki dysocjantow, ale memantyny w dawce np. 50 mg bym sie nie odważył wziąć - 30 mg juz predzej, pewnie bym nie umarł ale to nie byłoby przyjemne
Zważyłem ile jest na miareczce gdy jest wypełniona na płasko - około 3 mg. A czubata 7 mg. To sie do niczego nie nadaje poza nabieraniem prochu
Chcę zbić tolerancję na opio.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.