Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
01 lipca 2024DeusExMachina pisze: Tylko doustnie mnie interesuje
01 lipca 2024DeusExMachina pisze: nie chce marnować 300zl.
1200x0.15=180mg. Piszecie o nawet 50mg? wow serio tyle wystarczy <3?
Czy jebać od razu całą tabletkę 200mg? Nie chcę nodować bo dziś nie mogę mam ważną imprezę. Jak mówiłem, biorę tylko do buzi
Załączyłem ową dokumentację
Czy na prawdę ryzyko jest aż tak ogromne i zostaje mi p.o ? Niestety ale i.v i p.r odpadają, a trochę szkoda mi marnować tyle majki.
Jeśli te kilka strzałów przy dobrej filtracji by przeszło to z jakiego sposobu korzystać ? Wyczytałem, że filtracja na zimno to mniej się syfu "podobno" rozpuszcza.
Z góry dzięki za odpowiedź i pomoc :)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.