Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Ja zawsze poznając nową substancje zaczynam od minimalnej dawki. Jestem też wrażliwy na środki stymulujące, może na ciebie i wielu innych taka ilość nie zadziała, a mnie kilka razy solidnie klepło. Przeczytałem kilka wątków o kocie i byli też ludzie , którzy opisywali że robią z 3 lub 4 tabletek, po to żeby poczuć lekką stymulację.
Rzekomo, był to lek antydepresyjny, a nie sądzę, że w jednorazowym dawkowaniu zalecano 180 mg kota.
Rzekomo, dlatego że wykonałem porządny research i oprócz pogłosek, nie znalazłem żadnych źródeł o tym, że istniał lek efedron, jakie było dawkowanie, jak długo był stosowany - nawet ma stronach rosyjskojęzycznych.
Nie neguje że ruscy mieli taki lek, ale bardzo się dziwię , że nie zachowały się żadne informacje.
metkat jaki ja robię , ma lekko gorzko - kwaśny posmak, ale nie jest niedobry, nawet popijać nie trzeba.
W jakim sensie potrafi "oddzielać się od siebie ?"
Żółty kolor wynika z dwutlenku manganu, po dokładnej filtracji jest bezbarwny, chyba że przechodzi ci kolor z otoczki jeśli jej nie zmywasz.
Piszę tam że jednorazowa dawka metkatynonu to jest 0,2-1,0mg/kg masy ciała dla osób beztolerancji.
Estimated efficiency to jest 24.5% chyba innych badań nt. methcathinone nie było tego oczywiście z pseudoefedryny robionego w domu.
01 lipca 2024Loop12 pisze: 720 mg pseudoefedryny dałoby w reakcji o wydajności 25 % 180 mg metkatynonu.
Ja zawsze poznając nową substancje zaczynam od minimalnej dawki. Jestem też wrażliwy na środki stymulujące, może na ciebie i wielu innych taka ilość nie zadziała, a mnie kilka razy solidnie klepło. Przeczytałem kilka wątków o kocie i byli też ludzie , którzy opisywali że robią z 3 lub 4 tabletek, po to żeby poczuć lekką stymulację.
Rzekomo, był to lek antydepresyjny, a nie sądzę, że w jednorazowym dawkowaniu zalecano 180 mg kota.
Rzekomo, dlatego że wykonałem porządny research i oprócz pogłosek, nie znalazłem żadnych źródeł o tym, że istniał lek efedron, jakie było dawkowanie, jak długo był stosowany - nawet ma stronach rosyjskojęzycznych.
Nie neguje że ruscy mieli taki lek, ale bardzo się dziwię , że nie zachowały się żadne informacje.
metkat jaki ja robię , ma lekko gorzko - kwaśny posmak, ale nie jest niedobry, nawet popijać nie trzeba.
W jakim sensie potrafi "oddzielać się od siebie ?"
Żółty kolor wynika z dwutlenku manganu, po dokładnej filtracji jest bezbarwny, chyba że przechodzi ci kolor z otoczki jeśli jej nie zmywasz.
ćpasz efedron by poczuć stymulację?
do tego idealna jest: amfetamina, czy nawet zażycie tych 4 magicznych tabletek o których piszesz samej pseudoefedryny
( aż dziwię się że to piszę bo CMCki to dla mnie zło ) 3CMC spróbuj ... masz tam i trochę efedronu i tej stymulacji, której tyle szukasz bez opcji na manganizm
efedron trzeba zażyć w pewnej DAWCE aby ONA ruszyła DOPAMINĘ ... bo też po to głównie się go zażywa stąd minimalna dawka to około tych 10-12 tabletek by w ogóle coś się działo ( dla wielu to i tak sporo )
efekt stymulacji, to efekt UBOCZNY tego NARKOTYKU, głównie metabolitów ( np. efedryna )
żeby nie było, że polecam jakieś narkotyki, to czysto moja opinia na temat psychoaktywnego działania efedronu
01 lipca 2024hruser pisze: @Loop12 przecież 180mg metkatynonu to jest dawka porządna która powinna kopnąć mocno ludzi bez tolerancji.Według Dariusza Zuby który zrobił napisał kiedyś właśnie z jaką wydajnością robimy metkatynon
Piszę tam że jednorazowa dawka metkatynonu to jest 0,2-1,0mg/kg masy ciała dla osób beztolerancji.
Estimated efficiency to jest 24.5% chyba innych badań nt. methcathinone nie było tego oczywiście z pseudoefedryny robionego w domu.
Później robiłem już z całej paczki i to była dla mnie idealna wręcz dawka której nie zmieniłem aż do teraz na przestrzeni dziewięciu lat.
Przepis który był użyty w doświadczeniu tabletek sudafedu to w zasadzie nie wiadomo jaki był bo "według przepisu z internetu na forach tematycznych"
pisali że rozdrobnili tabletki sudafedu wymieszali z nadmanganianem zalali octem a potem dolali wody
Użycie a kataru chociażby może zmienić wydajność, ponadto jak się już robi trochę czasu, to i samemu się dopieści przepis i można zyskać lepsze wyniki.
Uważam że dawka rekreacyjna to się zaczyna od 2 mg na kilogram masy ciała, jeśli podpierać się tym, co pisali w swoim papierze.
Należałoby też wziąć pod uwagę że jednak mogli zrobić to bardziej cacy po chemicku zgodnie ze sztuką, tym samym otrzymując lepsze wyniki. Ja bym się w życiu nawet nie obudził po czterech tabletkach, to Red Bull już daje lepiej czadu
"Rutyna to rzecz zgubna "
Mam ponad 40 wiosen, mam żonę i kasę i w manganizm nie mam zamiaru się wpierdolić. Tylko co to ma do rzeczy?
Ja od 20 lat biorę opioidy i dla mnie ten efekt jakie daje mi zwykle 5 tabletek to dla mnie nowość, całkiem przyjemna. Można walnąć i 12 naraz - co kto lubi.
smyrałem juz serio W UJ narkotyków A efedron wydaje się w miarę "bezpieczny" nawet w dawkach z tzw. "dwóch opakowań" ( nie polecam powyżej 21 tabletek efedronu, to co nazywasz zajebistością, zacznie się walką z chujową tętna jakością )...
opio spoko, znam temat ( też lubię )
ale weź sobie serio prawilną syntezę z 15 tabletek ( czystej PE bez triplo ) ... wróć i napisz jak było...
MOIM zdaniem, typa KTÓRY to od 2012 roku smyra... to granica, w której efedron mówi Tobie "kocham cię"
zrozum to jak chcesz... w dawce 21 tabletek poczujesz całą tę magię, w której nawet zajebany w slipkach lecisz po kolejna pake apselanu do apteki zastanawiając się czy kurŁa ktoś Cię widzi...
24 grudnia 2023Retrowirus pisze:przeceiż wrzucałem juz prace naukowa o wydajnosci reakcji metoda domowa "ocet pegaz" (tu hehe) nadmanganian i tabletki z pseudo, (chyhba sudafed był). Wyszlo im ok 20%, nie che mi sie szukac teraz w papierach.25 listopada 2023DuchPL pisze: tak w ramach ciekawostki, jak sobie dobrze przeszukasz "spalacze tłuszczu" w suplementach po polskich i nie tylko polskich internetach stwierdzisz, że ogarnięcie efedryny, wcale nie jest takie trudne ;)
samo działanie psychoaktywne każdego z nich? też inne25 listopada 2023Retrowirus pisze: Z pseudoefedryna jak robisz to też mogą ci wyjść różne koty w zależności od tego i jaki produkt wyjściowy stosujesz – a katar, sudafed, cirrus, apselan.... A wszystko z pseudoefedryną jakby nie patrzeć.
w zalezności od proporcji "dobrze przereagowanej" pseudoefedryny... do ilości samego efedronu w produkcie końcowym
Wiec o ile nie masz wlasnej "metody" z innymi odczynnikami, o tyle twa wydajnosc nie bedzie wyzsza
nadmieniam co najwyżej o róznicach w działaniu w zależności od użytego leku z PE
chodzi o to, że każdy z tych produktów
a wystarczy wziąć pod lupę sudafed / acatar / apselan ... wykażą inne działanie ( tj. w każdym z nich będzie nutka efedronu więcej lub mniej, ale prawilne działanie efedronu z minimalną stymulacją pseudoefki tudzież triplorydyny ( antyhistaminy ) odczujesz tylko na apselanie - jest to obecnie najczystrza dostępna pseudoefka, z dodatkami, które b. łatwo usunąć )
oczywiście bez spiny, apselanu nie polecam bez przyczyny
jest jeszcze lek o nazwie "pseudoefedrine" dość tani, ale te otoczki zmywa się masakrycznie ( w przyrównaniu do apselanu ) i nie do końca reaguje to zawsze jak powinno
lata na tym spędziłem, manganizmu u mnie nie wykryto, badania krwi robiłem w lipcu, hormony jak i stężenie samego manganu mam w normie.
Wiadomo, łatwość obsługi przy acatarze kusi, ale zdrowie jest ważne - wiem, że to brzmi trochę jak hipokryzja w temacie syntezy efedronu, ale jak już macie się za to zabrać to róbcie to z głową, a rady piszę tylko po to byście sobie nie zrobili kuku w przyszłości, nadmiar triplorydyny może serio wpłynąć zarówno na głowę jak i samo serce ( i być może inne narządy ), a wielu tu jak czytam opinie nie znosi tachykardii, która głównie jest właśnie spowodowana nadmierną ekspozycją nie na sam efedron a właśnie na triplorydynę a acataru.
Triplorydyna - to silny Antagonista receptora H1
https://pl.wikipedia.org/wiki/Antagonisty_receptora_H1
kilka ciekawostek:
Leki przeciwhistaminowe I generacji wykazują działanie blokujące wobec receptorów H1, a także wobec receptorów muskarynowych, serotoninowych, dopaminergicznych i adrenergicznych. Z powodu dużej lipofilności leki przeciwhistaminowe I generacji łatwo przechodzą do ośrodkowego układu nerwowego (OUN). Ich działania niepożądane to hamowanie OUN, senność, otępienie, zaburzenia koordynacji ruchowej, trudności w oddawaniu moczu, zaburzenia ze strony przewodu pokarmowego. Ze względu na efekt sedatywny uważa się, że leki te mogą przyczyniać się do zwiększenia wypadkowości w pracy, wypadków komunikacyjnych, czego dowodzą m.in. prace dotyczące wypadkowości w lotnictwie cywilnym
a teraz połącz efedron + nadmierną dawkę triplorydyny ( np z takiego acataru tj 12 tabletek ) i masz mieszankę, która może u wielu osób wywołać działanie odwrotne od zakładanego, nie wspominam już nawet o zjeździe, gdzie jego głównym czynnikiem stymulujacym efekt zjazdu jest właśnie działanie samej triplorydyny. Stąd wiele osób zachłyśnięte prostota reakcji, bierze na pierwszy strzał właśnie acatar, i na dzień dobry się zniechęca głównie właśnie poprzez towarzyszące nieprzyjemności podczas zjazdu, którego w sumie brak, przy prawilnej syntezie z samych tabletek apselanu.
ps. proszę o przeniesienie wpisu, do działu syntezy efedronu.
"Rutyna to rzecz zgubna "
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/e/ef2c1e73-a82e-40c5-9cb1-6764e861013b/dobre%20chlopaki%20od%20tematu.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250426%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250426T154802Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=b5998c3a10764c6dbda4980a170a1ac7506a1ff1430678562f2d52ffe15ea3a4)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lotnisko-w-pyrzowicach-.jpg)
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk
Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.