Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
01 lipca 2024DeusExMachina pisze: Tylko doustnie mnie interesuje
01 lipca 2024DeusExMachina pisze: nie chce marnować 300zl.
1200x0.15=180mg. Piszecie o nawet 50mg? wow serio tyle wystarczy <3?
Czy jebać od razu całą tabletkę 200mg? Nie chcę nodować bo dziś nie mogę mam ważną imprezę. Jak mówiłem, biorę tylko do buzi
Załączyłem ową dokumentację
Czy na prawdę ryzyko jest aż tak ogromne i zostaje mi p.o ? Niestety ale i.v i p.r odpadają, a trochę szkoda mi marnować tyle majki.
Jeśli te kilka strzałów przy dobrej filtracji by przeszło to z jakiego sposobu korzystać ? Wyczytałem, że filtracja na zimno to mniej się syfu "podobno" rozpuszcza.
Z góry dzięki za odpowiedź i pomoc :)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.