Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9304 / 1809 / 2
Tak, przez jakiś czas bref był na rynku. Vendor się wyprzedał i nie ma go już obecnie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4894 / 853 / 0
@statyczny brefedron tylko oral. Nie poznałeś pełnego potencjału substancji. Zresztą chuj wie czy to był w ogóle brefedron.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 1 / 0
Walił ktoś iv? Mocno piecze? Jak działanie w porównaniu do 4cmc? Mam do wyboru 4cmc lub 4bmc i się właśnie zastanawiam czy spróbować tego bmc.

droga podania to będzie tylko iv, tolerka zerowa, wrażliwość na substancje spora, takie 30-50 4cmc dobrze mnie robi zwykle. Oczekuje czegoś nie stymulującego a rozlewajacego i euforycznego, po MDMA za duża zwala i nie da się iv. Wszelkie stimy co dzialaja ja dopaminę i noradrenalinę bardzo źle mi siadają może przez ADHD, po 3cmc miałam wrażenie że umrę.
  • 9304 / 1809 / 2
No to jesteś w bardzo złej grupie substancji. Wszystkie b-k to głównie dopa i noradrenalina, różnica jest głównie na sero.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 446 / 18 / 0
Dostalem ostatnio sampla tego specyfiku i cos tam moge sie wypowiedzec. Dostalem do zamówienia jako sampel i na nic konkretnego nie liczyłem. Pierwsza dawka idzie oral jakies 240 mg, ale ładuje się bardzo dlugo w moim przypadku ponad godzine. Ok myślę sobie ponad godzina mineła wrzucam do konca co mi zostało. I wtedy po jakichs 20 min BUM. Jednocześnie człowiek ma ochotę poczilować w fotelu, a jak już w stanie to chętnie coś by porobił w domu. Libido tez fajnie skacze. Działa bardzo dlugo, u mnie jakies 4 h, nie ma problemu z zasypianiem. Dawki jakie bym teraz zapodal to 300-350 mg, podzielic gieta na trzy i wtedy moze byc magia . Na pewno odradzam tego snifowac , spróbowalem 50 mg to płakałem, najgorszy keton do tej pory do sniffowania jaki spotkałem. Fajnie wpływa na ciało, pzrechodza takie fale ciepła. Na pewno jest to keton który jeszcze powtórzę ,bo warto. Długo się ładuje, jest lekki bajzel w oczach, oddech jest na chwile spowolniony, ale to zależy od dawek. Ja do testów mogę polecić, ze wszystkich ketonow ktorych probowałęm wydaje sie,że jest najlzejszy. Moża na spokojnie ogarnąc cos w domu itd. I nie ma pierdolniecia jak przy trójkach, albo NEPIE przy ktorym jak walnalem szczura to oddech zaczal wariowac i cisnienie tak wyjebalo,ze nie wiedzialem o co kaman. Ja na pewno jeszcze stestuje w ciut wyższych dawkach, bo warto. Sory za te wypociny,ale musialem sie podzielic przemysleniami, ze ma zdecydowanie duży potencjał. Pozdro Wariaci
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 79 / 11 / 3
iirc bralam brefa to eufo fakt było krótkie i większość to stymulacja była ale podobno większe eufo jest biorąc brefa w bombke a nie sniffujac jak ja
Nie dotykaj narkotyków, bo Cię kurwa zmiotą z planszy.

Masz jakąś sprawę? Napisz na oooizneb@hyperreal.email @tutanota.de bądź chat

Jabber: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka: / sober: 01.05.2025
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.