4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
@nCuX Opisał byś różnice psychoaktywne między tymi dwoma? Ztego co kojarzę znasz obydwie sbstancje.
  • 1784 / 243 / 0
Znam ponad 200 substancji ale z racji iż nie jestem kompetentny to raczej nie mi powinieneś zadać to pytanie.
Ps to jest porównanie jak pies do jeża hehe
metkat

https://narkopedia.org/Metylokatynon

metylofenidat

https://narkopedia.org/Metylofenidat
  • 3562 / 580 / 1
MPH nie ma wjazdu imo
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 19 / 4 / 0
20 lat temu wziąłem okazyjnie amfetaminę w nos. Brałem jednocześnie klomipramine 150 mg / dobę + benzo.
Wciągnięta w nos zadziałała po około godzinie, nie zauważyłem nawet wejścia, po następnej godzinie działanie się rozkręciło. Poczułem ogromne szczęście i euforie, pobudzenie.
Wciągałem o 21 , działanie zaczęło slabnąć około 8 rano, zarzuciłem 1 mg alprazolamu i poszedłem spać. Po obudzeniu dalej świetny nastrój.
Zatęskniłem za tym uczuciem, ale że nie mam dojścia do amfy, poczytałem o kocie. Z waszych opisów wynika, że działa podobnie psychoaktywnie, daje tą euforie i szczęście. Postanowiłem przeprowadzić syntezę metkatynonwu z pseudoefedryny, nadmanganianu i octu. Wybrałem reakcje "na ciepło" jako łatwiejszą i szybszą.
Ale na hyperrealu jest tyle sposobów robienia kota, że idzie się pogubić.
Dzisiaj zrobiłem trzeci raz kota... i nie działa nic a nic. Jedyne działanie to lekkie uspokojenie i obniżenie ciśnienia tętniczego ze 150/90 do 130/80.
Aktualnie biorę 37,5 mg klomipraminy, 400 tramadolu i na noc 2 mg klonazepamu.
Co ja robię źle?
Nawet jakby reakcja się nie udała, to chyba pseudoefedryna powinna mnie klepnąć? Normalnie po 180 mg pseudoefedryny jestem pobudzony.
Więc co? W moim roztworze nie ma nawet pseudoefedryny?
Lek jaki zastosowałem to apselan plus - 30mg pseudoefedryny i 200 ibuprofenu na tabletkę. Jako że pseudoefedryna jest bardzo dobrze rozpuszczalna w wodzie a ibuprofen prawie wcale, to filtruje to przez strzykawkę . Płyn trochę mleczny, więc jakieś wypełniacze przechodzą. Potem robię dalszą reakcje, robi się brązowe błotko, filtruje przez strzykawkę , roztwór jest bezbarwny , pachnie przyjemnie, wiśniowo?
Może mi ktoś napisać w jaki sposób najłatwiej zrobić syntezę kota na ciepło?
Tylko nie z acataru, bo klomipramina wchodzi w interakcje z histaminą.

Moje pomysły dlaczego nie wychodzi; daje za mało/ za dużo nadmanganianu potasu lub octu, mieszam zbyt krótko?
Wczoraj mój roztwór postał w szklance prawie dwie godziny, na dół opadł ciemnobrązowy mangan, na górze był roztwór przezroczysty. Rozmieszałem i przez filtr.
Przedwczoraj i dzisiaj ciemnobrązowe błotko. Zapodałem półtorej godziny temu i żadnego efektu.
Może klomipramina w połączeniu z tramadolem niweluje psychoaktywne właściwości kota? klona biorę na wieczór, więc to nie to.
Nie mam pomysłów.
  • 1891 / 426 / 4
robisz kota z apselanu w wer. z ibuprofenem?
opisz całość syntezy... plus czy to pijesz czy zarzucasz w kabel
DXM
  • 19 / 4 / 0
Teraz robię z Sudafedu.
Tabletki krusze moździerzem w szklance.
Zalewam 25 ml wody, na początku robiłem wodą o temperaturze pokojowej, teraz gorącą/wrzątkiem. Tabletki dokładnie mieszam. Po ostygnięciu roztworu dodaję ocet ( eksperymentuje z różnymi ilościami, od 0,5 ml do 2 ml ). Roztwór mieszam. Dodaje odmierzony nadmanganian potasu.
Intensywnie mieszam przez kilka minut. Szklankę odstawiam. Kilka razy jeszcze mieszam. Po godzinie, półtorej godziny, na dno opada przereagowany, czarno-brazowy, czasem szary mangan. Górna warstwa to ciemno żółty lub brunatny roztwór. Do strzykawki z filtrem z ręcznika kuchennego przelewam roztwór, wychodzi mi biały lub lekko żółty roztwór. Zapach owocowy. Czasem w smaku dobry, czasem bardzo gorzki.
Piję i czekam na efekt.
Cały proces zajmuje mi 2 godziny.
Być może problemem jest, że robię to że zbyt małej dawki pseudoefedryny, bo tylko 180/240 mg.
Zaczynam od małych dawek, bo jestem wrażliwy na stymulanty. 180/240 mg pseudoefedryny czuję. Niepokój, pobudzenie.
W zależności jak przygotowuje lub jak wychodzi mi reakcja, wchodzi lekkie odprężenie i spadek ciśnienia ze 150/100 na 130/80.
Stan utrzymuje się dwie godziny.
Ale czasem odczuwam nieprzyjemne pobudzenie, które nie ma nic wspólnego z euforią.
Szukałem zamiennika amfetaminy, bo rewelacyjnie się czułem te ponad 20 lat temu.
Ale to nie ma nic wspólnego z tamtym uczuciem.
Popłniam błąd czy wchodzi to w jakąś interakcje z tramadolem? Biorę już 6 roku, różne dawki leciały, od 50 do ponad grama. Aktualnie 200 mg. Gdy na Tramalu jestem, piję mojego "kotka".
  • 44 / 2 / 0
@Loop12 jest to ciekawe że z tak małej ilości coś w ogóle po tym metkatynonie czujesz. Ja robiłem z 300mg pseudoefedryny i coś tam było czuć głównie szczękościsk jakaś tam słaba "euforia" nic ponad to. Robiłem w mniejszej ilości wody bo może z 7ml. Smak również bardzo gorzki ale przy tak małej ilości płynu nie miało to większego znaczenia.
Będę musiał kiedyś zrobić z 360mg i więcej pseudoefedryny, według ludzi na forum powinno się dać 250mg nadmanganianu potasu pewnie z 2 lub 2.5ml octu.
  • 3562 / 580 / 1
720 PE, 1,5 octu i 400 mg kmno4
Taka dawka jest wg mnie w sam raz. Siedzę na niej od lat i nie trzeba zwiększać,.nigdy
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 47 / 5 / 0
Ja zawsze daje na 720mg pefki, 1,9ml octu i 400mg kmno4. Jak dałem na próbę 1,5ml octu to reakcja zbyt szybko reagowała i przy podaniu było czuć że jest w tym benzaldehyd,
  • 44 / 2 / 0
@Retrowirus @WithoutSoul @london5 w takim razie wychodzi na to że minimalna dawka methcathinone wychodzi że jest to 360mg i 200mg kmno4 i 1.5ml octu tylko w jakiej ilości wody?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.