Mieszkałem z kumplem.
I mówię do niego :
-Stary, boję się.
- Czego ?
- Nie wiem czego.
Myślę że ta sytuacja dobrze opisuje to zaburzenie psychiczne.
-Mamo ja chcę do domu...
-Ale przecież jesteśmy w domu.
-Chcesz bucha
-A daj, zbakam się, lubię skuna
-Kurna.....po co ja paliłem.
Rób sobie przerwy z tym tramadolem, bo właśnie działa rewelacyjnie przy depresjach, ale w końcu można zabłądzić i szukać depresji lękowej dodatkowej do wyleczenia, lub czując się dobrze czuć jeszcze bardziej dobrze niż samo dobrze. Mi nawet udało się rodzinnego namówić na najniższe możliwe dawki bo właśnie mnie tramadol uspokaja(Ł)
03 czerwca 2024london5 pisze: Też na to choruję od dziecka. Nie zdawałem sobie początkowo z tego sprawy. Biorę ssri, pregabalinę.
Dużo piłem, alkohol mi pomagał. W ogóle strasznie męcząca choroba. Myśli się tylko o negatywnych rzeczach, ciągły stres, strach z niewiadomo czego. Nieustanne negatywne przeczucia i natrętne myśli.
Odbija się to na zdrowiu fizycznym. Normalnie aż mi włosy posiwiały.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.