Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 58 / 13 / 0
Siemanko, da się ogarnąć coś na Krecie? Hersonissos konkretnie. Chociaż jakieś ziółko, jakby koks też dało radę to wgl bajka :)
  • 9 / 1 / 0
W grecji przy wodzie pytajcie osoby które wynajmują sprzęt wodny, albo murzynów z "okularkami i innymi dziwadłami.
  • 853 / 56 / 0
Re: Grecja
Nieprzeczytany post autor: gbu »
Byłem ostatnio na Krecie. Generalnie ze wszystkich opisów, wynikało że dostanie zioła jest bardzo trudne, do tego Grecy są bardziej cięci na dragi niż nawet w PL i za jaranie możesz trafić do aresztu. Tak więc nawet nie nastawiałem się na szukanie, szczególnie że większość tragiczna jakosć( bo z Albanii).

No i ledwo wylądowałem, plaża, doszedłem do ustronnego miejsca gdzie siedziało sobie kilku lokalsów. Krótka gadka, myślałem że nic z tego nie będzie bo 'załatwiacz' chciał kasę a ja wiadomo. Wszędzie zasady te same. Najpierw towar, który mogę sobie spokojnie oglądnąć. ale jednak poszedł, wrócił. Jaranie, takie 4/10 ale fajnie pachnące, jakiś grecki outdorek raczej. Na oko z 1.5 g, za 20 ojro i kompletnie nie szukając, dało się załatwić, dosłownie w chwilę. Tak więc załatwienie jarania na greckiech wyspach raczej nie powinno być grubym problemem.
  • 853 / 56 / 0
Podbije...Był ktoś z Was ostatnio na Rodos, bo się wybieram. Więc jak ktoś ma jakieś tipy, to może być na priv.
Oczywiście chodzi mi o jaranie bo mam takie przeczucie, że sytuacja może się odwrócić. Jak na Krecie nie szukałem a znalazłem od kopa, to tu się nastawie i może być lipa, bo faktem jest że Grecy są posrani i się nie dziwię, jak za samo posiadanie niewielkich ilości, można trafić na kilka miesięcy do aresztu.
  • 853 / 56 / 0
Kolejny post pod postem ale nie mogę edytować a jak widać porad mnóstwo;).
Może komuś pomogę...Tak jak przypuszczałem, było ciężej a wydawało się że załatwię to w 5 minut. Nawinął mi się typek, chciał hotspota mojego telefonu, w sumie jeszcze nie doczytałem po co mu to było ale dałem mu, gdzieś zadzwonił, potem ktoś oddzwonił i miałem 10 minut czekać.. Oczywiście jak tylko typ poszedł, wyłączyłem tego hotspota i czekam. I faktycznie oprócz turystów, pojawił się jakiś typ, wypatrywał nie wiadomo gdzie, mimo iż byłem jedynym siedzącym na tym murku, zawinął się i tyle. Poczekałem jeszcze z 20 minut i sobie poszedłem. I tak idąc(ścisłe centrum), widzę 2 typów, jeden z gitarą i wydawało mi się że gadają po Polsku. Zagadałem ale Polacy to nie byli;), natomiast po krótkiej gadce, jeden - wyglądający bardzo w porządku, stwierdził że mi pomoże bo ma kumpla który jest pasjonatem i sam uprawia.

Zajebiście myśle, dosłownie za 10 minut pojawił się typek, taki młody gówniarz, no i już z nim miałem do czynienia, tyle że zamiast 'szybiej dilki', on dopiero zaczął gdzieś dzwonić, esemesować itp. Widać że zależało mu na hajsie, bo nie poddawał się;). Ponad pół h spokojnie. W końcu mi mówi 'idziemy'...ścisłe centrum, a tu podjeżdża samochó,, daje mu coś do ręki, on mi to daje...No 2 gietów tam nie było, natomiast wygląd i działanie 10/10. Przepiękny indorek, sam byłem w szoku.

Tak więc cierpliwość, chłodna głowa, wyliczona kasa i widzę że da się spokojnie jaranie załatwić, choć koleś z vapeshopu ostrzegał mnie żeby uważać na wałki.
Oni tam mają legalne i coś jeszcze, ale nazwy nie pojmę. W ostatni dzień zażartowałem w jednym sklepie, gdzie typ sprzedawał między innymi cbd, żeby dał z pod lady normalne jaranie. On na to że ma dzointy z THC cośtam i że one działają. Jako że byłem dziabnięty, kupiłem tego jednego dżointa(12 euro!) i będąc pijanym, porobił mnie grubo. Oczywiście jak by to było naoralne jaranie to po takiej ilości by mnie zmiotło z planszy ale i tak byłem zaskoczony. Tak więc pytać, na moje, nie przyjmować ofert typu np. minimum 50 euro, zacząć od 20, zawsze można dokupić jak towar będzie legit.
  • 1 / / 0
Odświeżam trochę. Za tydzień lecę na KOS z ziomkiem i potrzebuje na miejscu ogarnąć koko. Ma ktoś jakieś kontakty, zna kogoś albo wie kogo pytać i w jakich miejscach się kręcić żeby ogarnąć?
  • 917 / 235 / 0
Re: Grecja
Nieprzeczytany post autor: junkiexl »
Na Rodos wszędzie gdzie było można kupić cbd teraz króluje hhc i hhco, są wapki, susz, żelki, jointy, hasz. Ceny przystępne. W całym hotelu wali ziołem. Na ulicy przed dyskoteką znalazłem jakieś piksy, także myślę że bez problemu do dostania wewnątrz. Piguł nie jadłem bo nie lubię.
  • 3 / / 0
Potwierdzam wypowiedź wyżej, produkty z HHC są teraz w Grecji powszechnie dostępne, niemal w każdym minimarkecie z pamiątkami jest spory wybór jointów i suszu. Najlepsze, że nawet tego jakoś specjalnie nie pilnują, wisi to sobie na stojaczkach obok breloczków i magnesów xD Przetestowane 2 lolki - czuć nieco syntetyczny posmak, taki lekko cierpki i gorzki. Działanie jest całkiem odczuwalne, ale trochę przymulające, ciężko siada na głowie. Codziennie bym tego nie paliła, ale na wakacje wystarczy, zwłaszcza że dostępność jest ogromna. Mimo wszystko - jak natraficie na grupkę miłych lokalsów, to warto zapytać o coś naturalnego, to dopiero może umilić wczasy :)
  • 2637 / 37 / 0
Jak z DXM i pseudoefedryną w aptece?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 1 / / 0
Jak zrobic zakupy na telegramie na Santorini?
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.