Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Biorę tramal od około 8 miesięcy w dawkach 300-400 mg, czasami większych, od jakiegoś czasu próbuje odstawić z mierny skutkiem i oczywiście przy redukcji dawek typowe skutki uboczne, zimne dreszcze, katar, depresja itp.. Pewnego razu postanowiłem wspomóc się sunifiramem który zalegał mi w szafce. Ku mojemu zdziwieniu wszelkie objawy odstawienia przy jednoczesnym stosowaniu suni zniknęły, a nawet czuje się trochę lepiej niż normalnie. Zadnej depry, dreszczy itp. I nawet chęć na dorzutke trochę się zmniejszyła. Będąc pod wpływem działania suni, postanowiłem do końca zjeść co miałem czyli 300 mg i o dziwo nie odczułem żadnych efektów.
Czy ktoś z was może też testował takie połączenie przy odstawce trampka ? Jestem ciekaw czy to tak zadziała u innych czy tylko na mnie.
Takie pytanie.
Czemu to tak dziwnie działa biorąc 50mg pierwsze trzy godzinki jest pięknie euforia, banan na twarzy, koncentracja. A potem nagle wchodzi takie mega wkurwienie, nie można na niczym się skupić, wszystko wkurwia i irytuję, a z uśmiechu robi kamienna twarz o wyrazie głębokiej depresjii, jednym słowem efekt porycia bani.
Scalono ~ Atro
A mozna jebnac to IV, w sensie ten syropek? Czy to tez bedzie przez cyp2d6 szlo?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.