Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Ja na noc biorę 600mg.
Zresztą w opisie efektów ubocznych jest napisane, że powoduje senność.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Inaczej bym tego nie brał. Rano300 mg a wieczorem 600mg. Chociaż, wielu ludzi hejtuje ten preparat. U mnie jako stabilizator nastroju, i jako dodatek do paroksetyny spisuje się znakomicie. Nie pamiętam kiedy ostatni raz płakałem. A przed leczeniem mi się to zdarzało.
dawno nie brałem, nie widuję się z lekarzem i nie mam ochoty, za to wiem gdzie kupic apteczniaka w necie - myslicie, że warto sie bawic na wlasna rekę z depakine solo + wszywka? ostatanio napady są konkretne, co chwile mam poobijane kostki od napierdalania w sciane
czy może się mylę i to było działanie risperidonu? a może synergicznie? risperidonu mam jeszcze w kurwę paczek nie zużytych
Co do działania na wątrobę to ja akurat bardzo dobrze toleruję depakine. Co do tycia to nie ma u mnie tragedii, włosy też nie wypadaja. Po innych lekach tez się tyje a tutaj nie było aż tak spektakularnej różnicy, bo zawsze byłem grubszy. Myślę, że jak ktoś ma wybór między stanami wynikającymi ze swojej choroby psychicznej a braniem leków to lepiej zażywać taki lek i jakoś to stabilizować
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.