"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Wolałam se kupić pakiet 3g Spice, za 120-150zl na cząsteczkach JWH tworzone.
Odwzorowywało marichuanę najbardziej.
Ostatecznie nie przebadałam, żałuję troszkę.
A co warto, bardzo wiele.
Nie zasypię nazwami, ale top10 mogłabym wyłonić. Jestem politoxy, wiec duży rozstrzał.
-MDMA (choć raz w życiu, cudowne doświadczenie)
-Psylocybinowe grzyby (gdyby każdemu do dowodu dawali porcję grzybów, to świat byłby lepszym miejscem)
AAA i jak ktoś jest w swoim mniemaniu kozak to jeszcze koniecznie gałkę trzeba dorzucić do tego mixu albo cipacza .... no ewentualnie Acodinek <3 <3
[ironia]
16 marca 2024pomarszczona pisze: Kiedyś, gdy powstał wysyp sklepów z dopalaczami, oczy wędrowały w kierunku salvii dovinorum, jednak cena przerażała.
Wolałam se kupić pakiet 3g Spice, za 120-150zl na cząsteczkach JWH tworzone.
Odwzorowywało marichuanę najbardziej.
Ostatecznie nie przebadałam, żałuję troszkę.
A co warto, bardzo wiele.
Nie zasypię nazwami, ale top10 mogłabym wyłonić. Jestem politoxy, wiec duży rozstrzał.
Co do JWH to pamiętam u mnie były topy w JWH-307 maczane. Ludzie palili i myśleli że to zioło a oczy jak 5zł po tym.
@WujekMorda akurat DXM jest warte spróbowania przy dobrym set & settings.
łysiczki to zupełnie inna bajka - polecam, ale bez przesadzania z ilością. 20 suszonych na test to max. Tu potencjał jest właściwie taki sam, jak LSD.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.