Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 12463 / 2421 / 0
Serio Tede lufy opala?
  • 2534 / 595 / 0
30 kwietnia 2024roolth pisze:
Ach pamiętam i w sumie to taki opał nawet ciekawie na mnie działał, tak jakby lżej.
No tak działa bardziej jak hasz,albo sativa jakaś.Czyściej na bani.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 3 / 0
02 maja 2024jezus_chytrus pisze:
Serio Tede lufy opala?
Cytując kawałek: Wolę się nastukać Molesta na samym masz końcu zwrotke tedego i te jego outro.
Tede przeprasza, to od tego hasza
[Outro]
– Zdarzało Ci się palić czasem trawkę w skrętach czy palić trawkę z fifki?
– Ja czasem paliłem, ale nie wiem...
– Po co Ci te fajeczki?
– Ja to wolę zapierdalać z fify, człowieniu
– Ja też
– Wolę sobie nabić fifę
– Fifa jest 100%, najlepsza
– Ale z tytoniem też dobrze wchodzi, nie? Wiesz jak jest (Blanty z haszyszem, hehe, blanty z haszyszem)
– Wiesz jak jest
– No nie wiem, ja to jestem sekcja fifkowa, lubię o ósmej rano sobie opalić, wiesz jak jest, kurwa
– Ja wiem jak jest no, jak nic nie ma – zawsze opalę (Blanty z haszyszem...)
  • 12463 / 2421 / 0
Aaa czyli to 26 lat temu, jak nic jeszcze nie zarabiał, bo myślałem, że to nadal aktualne ; )
Poza tym ten wers "– No nie wiem, ja to jestem sekcja fifkowa, lubię o ósmej rano sobie opalić, wiesz jak jest, kurwa" - to nie TEDE, z tego co słyszę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.