- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
typie, twój organizm ci chyba jasno odpowiedział na twoje pytanie :D
Cierpisz na uzależnienie krzyżowe.
Muszę wspomnieć też, ze spaliłem jedna żarowe hexena i jakies okruszki hexa tez mogły sie dostac na moje bele jakimś cudem
Podczas całego baletu zjadlem lacznie 4/5 x 150 mg pregaby, które sobie dokładałem co pare h. Wypaliłem tez duzo hashu jak mi sie przypomniało. I jak zaczynało mnie schizowac to bralem klony pod język.
Podsumowując ten stimiarski wywód to musze powiedzieć, że mix dobrej fety z dobrym 4 cmc jest naprawdę dojebany, uzupełniają sie nawzajem. Przy pierwszych wrzutach dziala ala moje ukochane bk-MDMA. Tylko uważać z dawkami bo pikawa może miec niefajnie, ja bylem na klonach caly czas xd wiec dawkowanie bylo pizda mlotek kolowrotek
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe