Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 40 / 11 / 0
@StanislawZoneLol 10-15 mg powinno być w sam raz, przeciwdrgawkowo już nawet 5 mg powinno w miarę zabezpieczyć.
  • 5774 / 1182 / 43
20 marca 2024StanislawZoneLol pisze:
Ile diazepamu powinno sie stosowac do tramadolu w dawkach do 800mg?
Przeciwdrgawkowo myślę, że minimum 10mg wystarczy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 304 / 18 / 0
A ja sie dygalem i bralem po 30-40 mg.
A tak offtop jestem po tygodniowym ciagu i spodziewam sie skreta. Mam 5 tabletek retard 200 i mam zamiar brac jedna dziennie bez rozgryzania ani nic przez nastepne 5 dni, myslicie ze pomoze uniknac skreta?
  • 329 / 33 / 0
Ja kiedyś zjadłem 400 trampka bania, euforia w UJ, wrzuciłem zapobiegawczo 10 diazepamu i cały czar prysł, euforia wyparowała, żałowałem w UJ. Od tego momentu nigdy nie brałem więcej benzo do tego.
  • 2597 / 541 / 0
@StanislawZoneLol tak, pomoże
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 34 / 8 / 0
Nie radzę nikomu testować tej substancji szczególnie po 30 tce
kiedy stuknie trzeci krzyżyk mniej doczesnych spraw zaczyna nas cieszyć
Ja uzależniłem się osiem lub dziewięć lat temu, a mam 43 lata
Życie skończę z listkiem w ręce tak jak heroinista ze strzykawką w ręce
Uwaga! Użytkownik Longfill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 18 / 0
Mój pierwszy raz był w 2014, mam dyskopatie poszedłem do pracy fizycznej na 8 godzin jak wróciłem, ból był nie do zniesienia, zjadłem 20 paracetamoli i nic prawie to nie dało, nie moglem leżeć ani siedzieć tak bolało, poszedłem do przychodni i dostałem POLTRAM COMBO 37,5 MG, pamiętałem że w ośrodku dla narkomanów jeden ćpun brał tramadol, przeczytałem i mówię wow, brałem po 1-2 tabletki i nic mnie nie smyrało, aż 5 dnia wziąłem 187,5 mg i mnie ładnie zgrzało, a potem to już było podwyższanie dawek i samopoczucie mega było, teraz biorę 1-1,5 g na dzień i więcej nie mogę bo juz problemy z oddychaniem mam
  • 2597 / 541 / 0
20 paracetamoli nic nie dało? Kiedy pojedyncza tabletka zazwyczaj zawiera 500mg paracetamolu, co daje spożyte 10g parasyfu? I serio, nic nie poczułeś?

Może jeszcze ten poltram combo bierzesz bez żadnej ekstrakcji? Czyli przy 1g tramca jest to 27 tabletek, a każda zawiera 325 parasyfu, czyli spożywasz lekko poniżej 9g paracetamolu za każdym razem, tak? W tej bajce były smoki?
  • 329 / 33 / 0
Jemu chyba chodziło, że przeciwbólowo nic nie dało jak zjadł 20 paracetamoli.
  • 2597 / 541 / 0
@FotherMucker Wiem. Mi chodziło o to, że dawka 10g paracetamolu jest już toksyczna i zazwyczaj powoduje objawy zatrucia. Jakby tego było mało, z dalszej części posta wynika, że bierze 9g paracetamolu dziennie. Stąd moje pytanie czy naprawdę 'nic' nie poczuł.

Ludzie, jeśli przyjmujecie preparaty z Tramalem zawierające paracetamol, to koniecznie wrzućcie najpierw z 1200mg NAC, o ile wam zdrowie miłe. A jeśli nie jest, to wiedzcie, że Mickiewicz prawdę pisał na początku Inwokacji.
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.