Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / 5 / 0
A tramadol o przedłużonym uwalnianiu tak samo zadziała jak zwykły ?
  • 3 / 4 / 0
Tramal w większych dawkach powodał u mnie problemy z erekcją. Dodając sildenafil można było miło spędzić czas, aczkolwiek często osiągnięcie orgazmu było wręcz niemożliwe.
  • 19 / 5 / 0
Od jakich dawek wydłużał się u ciebie stosunek , a przy jakich zaczęły się problemy ze stójką ? Bo u mnie coś słabo działa , i po jakim czasie od wzięcia u ciebie działał ?
  • 3 / 4 / 0
100mg, zazwyczaj 1h-1,5h przed stosunkiem. Przy 200mg natomiast nie byłem w stanie osiągnąć orgazmu. Brałem wersję Retard, ale nie rozgryzałem ani nie kruszyłem tabletek.
  • 1 / 2 / 0
na przedwczesny wytrysk dobre sa tabletki Stud Pills bez niepotrzebnego trucia się Tramalem, Benzo czy SSRI
  • 9 / 3 / 0
Ja zauważyłem, że przy dawkach 700mg+ orgazm po godzinie jebania jest słabszy o 90%... Też tak macie? W dodatku pałka mięknie mimo 10mg sildenafilu w zasadzie na pełny żołądek.
  • 848 / 287 / 0
Antywytryskowy efekt serotoniny opiera się na agonizmie receptora 5HT-2C. Tylko sprawa jest taka, że tak agonisty tego receptora, jak i antagonisty downregulują go. Jedyne co go upreguluje to brak jakichkolwiek ligandów, czyli pośrednio SRE (rumianek) albo odworotne agonisty - chyba dziurawiec, ale nie jestem tego pewien a dziurawiec dodatkowo jest SRI.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 34 / 8 / 0
24 lipca 2023FotherMucker pisze:
Daj Phenibut z plus 50 trampka, rypansko poterda. Ledwo skończysz, a znowu się chce :) Orgazm niczym wycie tarzana :)
Ja zmniejszam popołudniową dawkę z 200 do 100mg i nie biorę wieczornej
Sex odbywa się około 22 lub 23 po kąpieli i zawsze dochodzę
Rucham jak szalony, żeby dojść czasami i niekiedy muszę sobie wyobrazić inną partnerkę
Uwaga! Użytkownik Longfill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
Testowałem Dapoxetyne, dla mnie tragedia. Efektu brak, i się kiepsko czuje.
Mam tramadol Alkaloid 50 mg i chce spróbować. Teoretycznie mniejsza dawka jak w Skudexie.
scalono - nv13
To jak to w końcu jest, jaka dawka będzie najlepsza ? Czy raczej samemu sprawdzić ?
  • 360 / 38 / 0
Daj 50 maksymalnie, jak dasz więcej to znieczuli tak że nie będzie w ogóle przyjemności z posuwania i finisz będzie bez żadnej satysfakcji.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.