16 lipca 2022stuk pisze: Ogólnie ten shit to jak chcecie się naćpać rozwalacie 20 mg-30 mg i robice sniffa i macie zajebistą euforie i coś tam działa.Jak walicie sniffem to działa euforycznie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Mam tez akitenon nie wiem co lepsze. Chce zejść z tego gowna. Wenla nawet dziala napja polineuropatie i depresje w tej niskiej dawce wysokich nie toleruje no i bedzie za duzo serotoniny.
Ja jeszcze mam łuszczycę w kilku miejscach ale świąd występował na zdrowej skórze, generalnie to mam podatną skórę na owady itd.
Poza tym przy odstawieniu obecnie klonów i trampka nie zauważyłem żadnej poprawy jeśli chodzi o lęki, schizy itd.
Oczywiście wiadomo że buspiron był zbity klonem i Tramalem (chociaż biorę już małe dawki) no ale ten świąd mnie niszczył przy tym leku także na 99% do niego nie wrócę.
I na koniec wiadomo że na każdego działa inaczej więc możliwe że warto spróbować.
Ja jak go brałem za pierwszym razem zadziałał od pierwszej tabletki I coraz bardziej się zastanawiam czy nie spróbować go jeszcze raz
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.