Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 102 / 5 / 0
Hej. Jestem w NL od 2 tyg. Mieszkam niedaleko Lejdy, mam blisko w miarę blisko pkp Amsterdamu. Chętnie się z kimś poznam.
  • 12 / 5 / 0
Nie masz blizej do Rotterdamu? Ja tam mieszkalem i West-kruiskade cala ulica cos sie dzialo oraz okolice Kina Pathe. Wszystko blisko dworca. Ja tam mieszkalem wiele lat temu i ledwo pamietam ale to byl okres najwiekszego mojego ciagu i problemu nigdy nie bylo. Natomiast jedna rada. Nie bij do dilcow na ulicy-jest ich wielu czarni, marokancy, turcy i inni kurdowie, zaoferuja ci wszystko ale zagadaj z mniej zamoznym browniarzem, odpalisz cos i dostaniesz kontakt do dila. Ci co maja dobry temat nie wychylaja sie z tym a tranzakcje czesto przebiegaja na rowerze podczas jazdy.. Nie szukaj noodujacych browniarzy bo kazdy kto jara braz jara tez kraka non stop i wszyscy sa wystrzwleni z butow i gibcy w pogoni za kolejna kulka kraka. Dile na telefon daja w malych samarkach a reszta ulicznych kulki co w mordach trzymaja. W Amst tez lepiej podbic do uzytkownika niz dac sie zaczepic dilowi ktory sam cie znajdzie. To så Dile dla turystow i nikt od nich nie kupuje bo tez nic nie maja. Powodzenia!
  • 2 / 1 / 0
Czy ktoś może mnie poratowany wiedza na temat herbaty( hery) w Venlo gdzie kupić?
  • 21 / / 0
wie ktoś gdzie ogarnąć majkę miedzy Utrechtem, a Rotkiem? za wszelkie info będę wdzięczny
  • 11 / 8 / 0
Czy ktoś wie gdzie kupić w Bazylei? Będę wdzięczna za informacje
-It always seems impossible until it's done.
  • 13 / 5 / 0
Gdzie w Berlinie (albo od Frankfurtu po Magdeburg) dostanę dobrą hercie lub morfinę? Chciałbym spróbować. Tylko hercie do palenia a morfina może być w pompce.

Niby inżynierowie i lekarze tym handlują ale do tak o mam podejść i pytać o hercie? Mam fobie społeczną więc nie tak łatwo kupić od nieznajomego...
  • 2011 / 123 / 0
22 stycznia 2024capricorn014 pisze:
Czy ktoś wie gdzie kupić w Bazylei? Będę wdzięczna za informacje
Poszukaj placówek dla ćpunów (wpisz "kontakt" w goog mapa), zachacz kogoś kto wychodzi żeby załatwił - "hast du dia?" - jak będziesz mieć szczęście to dostaniesz tabletki aptecznej hery z programu. I miej nadzieję że Cie nie oszukają. Nie wiem jak ceny niestety.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.