Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bunia2004 »
Z dzieciństwa takie przezwisko od nazwiska po trochu.

To przezwisko jest już nieużywane od kilkunastu lat ale na nicka się nadaję ;) Do tego Bunia z gumisiów robiła skoczny sok pamiętaj o tym ;)
Doświadczenia: Weteran

1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
FUCK THE SYSTEM! FUCK WINDOWS XP!
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
http://kobieta.onet.pl/wideo/3637521,31 ... cjetv.html

było już ? ?

co za kraj... te cepy z Polski nie mogą tego nie zauważyć i muszą puknąć się w łeb
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2008 przez MajkiMajk, łącznie zmieniany 1 raz.
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bunia2004 »
No i prawidłowo wybrali coś co jest o wiele mniej trujące
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2008 przez Bunia2004, łącznie zmieniany 1 raz.
Doświadczenia: Weteran

1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: slu »
panowie i panie,
po pierwsze, tutaj znajdziecie art na temat raportu przewodniczacego wiadomej komisji ds. wiadomych
http://hyperreal.info/encod/policja_lowi_plotki

po drugie i teraz prosze siasc, coby nie spasc

Europejski Fundusz Spoleczny przyznal dotacje w wysokosci niecalych 500 000 pln mojemu projektowi. Oznacza to, iz poczawszy od wrzesnia bedziemy miec biuro, dwa etaty, sprzet i pieniadze na dzialania, zmierzajace miedzy innymi do depenalizacji.

W planach mamy duuuuza konferencje, comiesieczne spotkania w roznych miastach polski polaczone z debatami publicznymi, kilka publikacji i wienczace ta prace seminarium w sejmie, ktore dobije gwozzdz do trumny penelizacji...

niestety do wrzesnia nadal nie mam finansowania i jestem praktycznie skazany na wasze datki, by moc caly czas trzymac reke na pulsie
[b]Przynosimy pokój w wojnie z narkotykami - [url]http://drugpolicy.pl[/url][/b]
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2008 przez Kura, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
slu pisze:
Europejski Fundusz Spoleczny przyznal dotacje w wysokosci niecalych 500 000 pln mojemu projektowi. Oznacza to, iz poczawszy od wrzesnia bedziemy miec biuro, dwa etaty, sprzet i pieniadze na dzialania, zmierzajace miedzy innymi do depenalizacji.
jeżeli to jest prawda to ja jestem tym słynnym bolkiem! Nie chce mi sie poprostu wieżyć, że taka sume by wyłożyli, a nawed gdyby to nie taką wysoką...
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. Marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 425 / 21 / 0
Nie chce mi sie poprostu wieżyć
Zapominasz ze to Mahdi
przyznal dotacje w wysokosci niecalych 500 000 pln mojemu projektowi
.. to bys chociaz na jointa kazdemu odsypal.
  • 21 / / 0
comiesieczne spotkania w roznych miastach polski polaczone z debatami publicznymi
Wpadnijcie do Sieradza hehe

tam chcą wszyscy debatować
Uwaga! Użytkownik PolskieKrowyChcąLegalnejTrawki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 26 / 0
Wszystkim przyłapanym na paleniu będą obcinać peny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.