Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bunia2004 »
Po pierwsze udzielam dobrych rad i nie wyssałem sobie tego z palca!! Nigdy nie mówię niczego co nie ma pokrycia w rzeczywistości!!

Dużo socjologii miałem na uczelni ale mój kierunek to ekonomia a to że kolor ubioru ma znaczenie powie ci każdy psycholog czy socjolog, no i na socjologii także był omawiany temat kolorów i wyglądu. Moja ocena z socjologii to 5.

Jestem członkiem młodzieżówki UPR

A czerwona teczka kosztuje kilka groszy i wątpię aby pan Artur nie miał tych kilku groszy!!

I jeszcze jedno nie rozumiem jednego dlaczego masz do mnie jakieś pretensje czy ja próbuje tu zrobić coś komuś na źle??

Ja chcę aby ta depenalizacja doszła do skutku i chyba o to tu chodzi, więc po co ta krytyka?? Jeśli moja rada jest w dobrym celu!!
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2008 przez Bunia2004, łącznie zmieniany 3 razy.
Doświadczenia: Weteran

1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
  • 6 / / 0
Zawsze jak cię widzę to myślę o tobie miło. Miło. Znaczy tak po prostu. Jak o każdym ciężko chorym umysłowo dziecku które wzbudza współczucie, ale tak słodziutko się ślini, ghuuu, a cicicicici chodź po ciasteczko.
Nie Budda, nie Kryszna tylko płacz i zgrzytanie,
korona dla Leszka, co sprawił dragowi lanie,
całodobowa inwigilacja lepsza niż ta papieża,
gwałty, podboje i sława, do tego będę zmierzał
  • 27 / / 0
Marna prowokacja, która zrobiła tak naprawdę z ciebie idiotę.

1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
  • 27 / / 0
Brak słów wiesz w ogóle o jaki system chodzi?? czy w ogóle o co chodzi?? bo to są akurat słowa z piosenki idioto!!

Ja pierdole że tacy ludzie się rodzą po prostu jesteście żałośni jeden z drugim.

1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
  • 425 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: MajkiMajk »
Bunia albo jestes piekielnie naiwny (to co leszek powiedzial bylo o wiele zbyt ostre ale trafne w miare hihi) albo jestes wkretem.Wyrazilem kilka watpliwosci i opinii a ty juz sie czujesz jakbym ci wykopal dziadka i go przelecial.Troche luzu prosze.Nic nie mam do ciebie jako czlowieka, wejscie z kims w polemike nie oznacza ze uwazamy te osobe za gorsza.
Ja wiem ze dobre checi to podstawa ale trzezwa ocena rzeczywistosci oraz skutecznosc sa znacznie wazniejsze.
Wracamy do tematu
  • 27 / / 0
Co masz na myśli mówiąc o trzeźwej ocenie rzeczywistości?? Że np. szanse przebicia są znikome??

Trzeba też pomyśleć że kto będzie patrzył poważnie na człowieka jak przyjdzie np. w sportowym ubraniu

A ubiór także robi bardzo wiele!!
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2008 przez Bunia2004, łącznie zmieniany 3 razy.

1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
  • 425 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: MajkiMajk »
Znikome ale nie zadne.A chocby byly znikome to jesli ktos wierzy w to co robi, powinien to robic.Kwestia metod.
Trzezwy osad- byl juz jeden taki z teczka i prawie mu sie udalo.Wchodzi gosc ktorego spora czesc rozmowcow uznaje za cpuna.Jest ubogi, niezbyt dobrze skrojony garnitur, czerwona teczka (mowisz o papierowej chyba skoro kilka zl) rownie czerwony oczojebny krawat.Czy to podniesie jego range w oczach rozmowcow?Nie wiem, w moich by nie podnioslo.
Prawisz banaly i ogolniki, Radosz nie jest kretynem i nie pojdzie tam w dresie.Zgadzam sie ze nie ma jakiejs nadzwyczajnej sily przebicia ale teczka i krawat mu jej nie zapewnia.Tylko i wylacznie przygotowanie do merytorycznej dyskusji a tego mu odmowic nie mozna
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Czy tylko ja mam takie dziwne wrażenie, że Bunia to damski nick? Rzekłbym nawet, że babciny taki.
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
Bunia2004 pisze:
Jestem członkiem młodzieżówki UPR
oj, źle zrobiłeś, że sie ujawniłeś... %-D :-p

a tak pozatym o której to sie ma odbyć w ten piątek? czy kiedy ma sie ta komisja zacząć działąć?
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. Marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 849 / 44 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Nie mogę czytać postów Millera gdy jem. Oplułem monitor.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.