4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3562 / 580 / 1
@lossu tak,
MEDICINES CONTAINING EPHEDRINE AND PSEUDOEPHEDRINE
AS A SOURCE OF METHCATHINONE
Dariusz ZUBA
In sti tute of Fo ren sic Re search, Krakow, Poland
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 66 / 13 / 0
@Retrowirus jeśli popijemy większą ilością wody naszego methcathinone, czy będzie odczuwalne osłabienie mocy?
  • 3562 / 580 / 1
Kurde, bracie, Ty to walisz w szocie i nie popijasz? Nie wlewasz do szklanki napoju?
Ja zawsze pije w szklance Pepsi. Nie ma spadku mocy o ile nie zjadłeś 5 min wcześniej dwóch kebsow o długości łokcia.

Im bardziej rozcieńczysz tym mniej podrażniasz żołądek i resztę flaczków.
Nawet odradzam pić bez popity albo bez "drinka".

• 2394 / 653 / 0
Do niedawna żyłem w przekonaniu że kota można tylko hukać a picie go to marnotrawienie tematu bo tak kiedyś mnie pod tym kątem kolega zindoktrynował.

Z jakiej ilościu tabletek na pierwszy raz zrobić se kota , tak żeby siekło - zakładając że będę spożywał go p.o
Poza tym jak kończy sie faza można dopić se kolejnego i efekt się przedłuża??

Rozumiem że najlepiej będzie z 1 paczką Acataru - Acti Tabs, tak ?? 14 tablet z tego co pamiętam??? Ile do tego nadmanganianu potasu>???
  • 2534 / 596 / 0
@WujekMorda Moim zdaniem jest niemal przeciwnie.Jasne,kot ma bardzo intensywny wjazd,taka morfina stymulantów jeśli chodzi o i.v,ale potem działania zostaje tyle co nic,stymulacja głównie.Za to p.o to z 5h dobrej euforycznej fazy.Z jednego opakowania - 12 tab.Można dorzucać i efekt się wydłuży.3 - 4 tabletki kalium.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
Ten potas/ kalium - normalnie w aptece dostane , tak??

@ Atropolamine
  • 2534 / 596 / 0
Tak.Nadmanganian potasu.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
to pozotaje mi tylko jeden problem... Nie mam zamrażarki a temperatury już mamy dodatnie.. Da radę to ogarnąc z lodówką??
  • 2534 / 596 / 0
Można ogarnąć bez niczego nawet tą metodą w 15 minut.W dalszym ciągu będzie działać całkiem ok,no porobisz się jeśli tylko na tym Ci zależy.Ale lepiej ofc na zimno to wszystko ogarnąć,wyjdzie lepszy i powstanie mniej benzaldehydu.
  • 3562 / 580 / 1
Kalium to potas, ignoranci. taki błąd mógłby was drogo kosztować.

Nadmanganian potasu dostaniesz w aptece, kup ten w tabletkach jeśli nie masz wagi kropka Jeśli masz – kup ten na luz jest dwukrotnie tańszy.
@WujekMorda
Polecam acatar acti tabs - nie musisz się pierdolić z jakimiś otoczkami.
tabletek jest 12 i tyle polecam Na początek dla metody per os. 8 lat temu z takiej ilości zrobiłem swojego drugiego kota w życiu (pierwszy mi nie wyszedł, spaliłem :p) i uwaga- zostałem przy tej ilości do teraz! Uważam że tolerancja stoi u mnie prawie na tym samym poziomie. jedyne co to czas działania może być krótszy.

Na 12 tabletek acataru daj ~ cztery tabletki nadmanganianu czyli 400 mg .

Oczywiście- możesz poradzić sobie bez zamrażarki. Wystarczy zimna kranówka, ale możesz sobie kupić w Żabce paczkę lodu i zrobić łaźnię lodową dla zabawy w lepsze efekty. Ja robiłem długi czas na zimnej kranówie i było dobrze, jednak im wolniej się robi tym lepiej. im zimniej tym teoretycznie lepiej. ja jednak nie lubię spuszczać kota z oka i nie wstawiam nigdy do zamrażarki ani do lodówki bo muszę mieć pod kontrolą to co się dzieje- a tam potrafi się zmienić diametralnie w ciągu 10 sekund.

Zdecydowanie odradzam droge i v

ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.