Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 708 / 121 / 0
Nie dam rady się wyrzygać, próbowałam
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
  • 2073 / 266 / 0
Ty mu powiedz co zrobiłeś bo obudzisz się na sorze jak on się kapnie że jesteś nieprzytomna.

A masz spida w domu ?
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2024 przez nCuX, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4983 / 879 / 0
@mmigotka To najlepsza opcja póki jeszcze kontaktujesz połóż się do łóżka, zamknij oczy i idź spać.
  • 2073 / 266 / 0
Gorzej żeby zapaści nie dostała.
  • 708 / 121 / 0
Na ten moment to mi wszystko jedno. Może i lepiej, chłop będzie miał spokój, nie będzie mnie wyzywać od kłamców a ja w końcu się uwolnię od tego gowna zwanego światem. Wręcz liczę że się przekręcę
  • 2073 / 266 / 0
Zadzwoń po jakąś koleżankę żeby przyjechała półki jesteś przytomna !!!!!
  • 2073 / 266 / 0
Jestem w krk ale nie przyjadę do ciebie bo to nie wypada najlepiej zadzwoń do niego i mu powiedz co odjebałaś itp spróbuj na szybko znaleźć jakąś koleżankę przyjaciółkę co do ciebie przyjdzie jak stracisz przytomności!!!!!
  • 708 / 121 / 0
Jestem na łączach z dwoma znajomymi. Co 20 minut mam się meldować, jak nie odpisze to wjeżdżają na mieszkanie. Chłopu nie powiem bo on nie wie że zeżarłam tyle klonów
  • 4983 / 879 / 0
Nie umrzesz po benzo jak nie mixowałaś z niczym. Ja bym się położył spać a nie siedział i czekał na to że się film urwie i coś odjebiesz nieświadomie nie daj Bóg.
  • 708 / 121 / 0
Tylko jak zasnąć skoro nie chce mi się spać?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Tue, 03 Feb 2026 07:03:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770102132'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".