Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Czyli zadziała na Ciebie jak mała kreska towaru. To jest in plus. No i jest też taki efekt, że jak ktoś nie jest w ciągu kofeinowym i nie używa, a zacznie pić to się przyspieszy przemiana materii i schudnie trochę.
Nie zauważam w ogóle działania kofeiny ale i też nie zauważam żadnych "uboków" jeśli pije to codziennie.
03 lutego 2024Ptaszyna pisze: Ale plusem detoxu jest to, że jak się zrobi długą przerwę od kawy, a potem wypijesz mocną, czarną kawę bez dodatków to wystąpi coś co ja nazywam "efekt kreski".
Czyli zadziała na Ciebie jak mała kreska towaru. To jest in plus. No i jest też taki efekt, że jak ktoś nie jest w ciągu kofeinowym i nie używa, a zacznie pić to się przyspieszy przemiana materii i schudnie trochę.
30 stycznia 2024Bingb0ng pisze: Jedna z dużych zalet SSRI jest taka, że można walić kawkę beż żadnych mentalnych skutków ubocznych ;)
05 lutego 2024Krzysiu86Dr pisze: Od kilku lat mam tak, że kiedy wypiję mocną kawę sypaną to dopadają mnie stany lękowe. Kiedyś przez lata piłem po 2-3 mocne z 2 czubatych mielonej i nie było tego problemu. Odkąd biorę leki na depresję i lęki to mocna kawa już nie jest dla mnie. Lekarz psychiatra mi odradza picie kawy.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata