26 stycznia 2024mmigotka pisze: Ma ktoś jakiś sposób jak przyjmować thiocodin w jakiejś innej formie niż połykanie tabletek lub żłopanie tego syfskiego syropu? Bo ja zazwyczaj jak przyjmuję thioco to w tabletkach i po prostu połykam po 4 aż dojdę do zamierzonej dawki. Problem polega na tym że już sam posmak tych tabletek sprawia że mam ochotę się porzygać i zastanawiam się czy jest możliwość żeby np je rozkruszyć i dodać do czegoś i to wypić? Macie jakieś sposoby na to czy po prostu zaciskacie zęby i połykacie te tabletki?
Wsehno.
Jak się uzależnisz, to będziesz jadła krzywiąc gębę, ale już z tym światłem z tyłu głowy że zaraz będzie fajnie .
Nie udawaj większej księżniczki niż nią jesteś .
Będziesz jadła thiocodin i modliła się żeby dobrze klepnelo, a nie się przejmowała że gorzkie .
Lol
Widać, brakuje tu doświadczenia.
Oby moje słowa się obróciły w gówno, obyś nie musiała wspomnieć że miałem rację.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Spływ chlorów to lajt.
27 stycznia 2024ledzeppelin2 pisze: Widocznie nie jest jeszcze wjebana .
Jak się uzależnisz, to będziesz jadła krzywiąc gębę, ale już z tym światłem z tyłu głowy że zaraz będzie fajnie .
Nie udawaj większej księżniczki niż nią jesteś .
Będziesz jadła thiocodin i modliła się żeby dobrze klepnelo, a nie się przejmowała że gorzkie .
Lol
Widać, brakuje tu doświadczenia.
Oby moje słowa się obróciły w gówno, obyś nie musiała wspomnieć że miałem rację.
27 stycznia 2024SerioSergio pisze: Jako zaprawiony w bojach stimiarz nie moge sie zgodzic...łykałem w życiu naprwdę wiele obrzydliwych substancji,ale thiocodin ma cos takiego w sobie ,że mnie wyjątkowo odpycha i muszę naprawdę się starać,żeby nie poczuć smaku tabletek które momentalnie wywołują odruch wymiotny.
Spływ chlorów to lajt.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.