Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 553 / 117 / 0
26 stycznia 2024mmigotka pisze:
Ma ktoś jakiś sposób jak przyjmować thiocodin w jakiejś innej formie niż połykanie tabletek lub żłopanie tego syfskiego syropu? Bo ja zazwyczaj jak przyjmuję thioco to w tabletkach i po prostu połykam po 4 aż dojdę do zamierzonej dawki. Problem polega na tym że już sam posmak tych tabletek sprawia że mam ochotę się porzygać i zastanawiam się czy jest możliwość żeby np je rozkruszyć i dodać do czegoś i to wypić? Macie jakieś sposoby na to czy po prostu zaciskacie zęby i połykacie te tabletki?
W podwójnie złożonej ulotce rozbijasz te yebane tabletki na pył i na raz wsypujesz w otwór gębowy i popijasz colą.
Wsehno.
  • 5178 / 911 / 0
Widocznie nie jest jeszcze wjebana .
Jak się uzależnisz, to będziesz jadła krzywiąc gębę, ale już z tym światłem z tyłu głowy że zaraz będzie fajnie .
Nie udawaj większej księżniczki niż nią jesteś .
Będziesz jadła thiocodin i modliła się żeby dobrze klepnelo, a nie się przejmowała że gorzkie .
Lol
Widać, brakuje tu doświadczenia.
Oby moje słowa się obróciły w gówno, obyś nie musiała wspomnieć że miałem rację.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 553 / 117 / 0
Przecież jak na lek thiocodin jest całkiem smaczny. Ja czuję tylko smak na końcówce języka i podniebieniu, po rozkruszony pył wsypuję, popijam i cześć (leżę w krzakach)- tak myślała o tym uzależnieniu moja siostra (alkoholowo- kokainowa).
  • 2532 / 600 / 0
Jak się umie dobrze je brać to nic nie czuć.A nawet jak coś poczujesz to nie jest to chyba takie straszne i trwa sekundę.Ewentualnie bierzesz pomimo odruchu wymiotnego - cel uświęca środki.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 553 / 117 / 0
Na pewno wciągany nosem "kryształ", spływający po gardle jest bardziej odpychający niż te yebane tabletki...
  • 508 / 195 / 1
Jako zaprawiony w bojach stimiarz nie moge sie zgodzic...łykałem w życiu naprwdę wiele obrzydliwych substancji,ale thiocodin ma cos takiego w sobie ,że mnie wyjątkowo odpycha i muszę naprawdę się starać,żeby nie poczuć smaku tabletek które momentalnie wywołują odruch wymiotny.
Spływ chlorów to lajt.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 4932 / 859 / 0
To fakt. Poza tym ma jeszcze jedną rzecz która mnie odpycha. Nie klepie.
  • 2532 / 600 / 0
Kiedyś szedłem w plenerze i rozkminiałem,jakby tak rozpuścić thiocodiny w makiwarze.Jak zacząłem wyobrażać sobie smak tej mikstury,to bez kitu puściłem lekkiego spawa XD
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 632 / 104 / 0
27 stycznia 2024ledzeppelin2 pisze:
Widocznie nie jest jeszcze wjebana .
Jak się uzależnisz, to będziesz jadła krzywiąc gębę, ale już z tym światłem z tyłu głowy że zaraz będzie fajnie .
Nie udawaj większej księżniczki niż nią jesteś .
Będziesz jadła thiocodin i modliła się żeby dobrze klepnelo, a nie się przejmowała że gorzkie .
Lol
Widać, brakuje tu doświadczenia.
Oby moje słowa się obróciły w gówno, obyś nie musiała wspomnieć że miałem rację.
Spokojnie towarzyszu, kodeine biorę raz na 2-3 miesiące, taka ze mnie księżniczka :)
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 553 / 117 / 0
27 stycznia 2024SerioSergio pisze:
Jako zaprawiony w bojach stimiarz nie moge sie zgodzic...łykałem w życiu naprwdę wiele obrzydliwych substancji,ale thiocodin ma cos takiego w sobie ,że mnie wyjątkowo odpycha i muszę naprawdę się starać,żeby nie poczuć smaku tabletek które momentalnie wywołują odruch wymiotny.
Spływ chlorów to lajt.
Kwestia gustu. Te całe cmcki tak gryzą w kinol + spływ = 🤮
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).