Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
Cześć! Na jakie najbardziej pozycje w wynikach badań krwi mógł wpłynąć fakt zażycia 3cmc w dość dużych ilościach (4-5g) dwa dni wcześniej oraz w miare regularne branie mniej więcej raz w tygodniu po 2,5-3,5g? Wiem, że zmieniło najpewniej wszystkie, ale które najbardziej mogą odbiegać od rzeczywistego stanu, a które będą w miare podobne? Wyszło mi kilka rzeczy niskich albo podwyższonych i nim ktoś mnie wyśle na dalsze badania chciałabym wiedzieć czy to wina narkotyków, czy serio warto to sprawdzić. Dzięki za odpowiedź i za dodanie tematu! To dla mnie bardzo ważne.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2024 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiono brzmienie tematu
  • 4 / 1 / 0
To zależy też jak na codzień żyjesz, czy odżywiasz się dobrze, czy nie doprowadzasz się do infekcji, dużo zależy od tego jakie parametry się nie zgadzają.
Fajnie jakbyś nam dała znać o które chodzi. Niski magnez i eozynofile- to miałam.
  • 897 / 215 / 0
to prawda co w/w. Przy takich dawkach o ile jesz normalnie nie powinno mieć to wpływu. Jak nie jesz zbyt dużo to zwróć uwagę na parametry dotyczące wielkości krwinek i ich ilości. Nie pamiętam ich nazw. Bardziej wymierny byłby nieprawidłowy wynik + tekst o zażywaniu ketonów. Nie schizuj się. Powinno być ok. Niektórzy tyle co ty jesz w dwa dni jedzą w kilka godzin. Ważne jest JEDZENIE. Bo jedzenie to siła organizmu do metabolizmu i samej substancji i tego co z nią przyjmujesz. A to zmniejsza negatywne skutki. Prosty przykład. Będziesz mieć mniejszego kaca gdy wypijesz tę samą ilość alkoholu gdy wcześniej zjesz. Analogicznie jest z wszystkimi używkami.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.