Do tego zarzucam kwetiapinę - od roku - i muszę wziąć 1400mg aby wszystko razem zadziałało... czasem dodaję też 2mg clonazepamu.
Nie chcę brać tyle tego... na co można zamienić? Help...
21 listopada 2023odbytniczy1991 pisze: Czy działanie przeciwlękowe tego chloru to podobne coś do hydroksyzyny czyli, zamula łeb, obniża nastrój i męczy fizycznie i jest się sennym ? Czy bardziej uspokojenie chociaż zbliżone do benzo, że zbija nieprzyjemne myśli i ich natłok a nie obniża nastroju i nie ma po nim apatii ?
se tak balansuje miedzy dawkaw 50mg-100mg, 100 wiadomo w ciezszych przypadkach;P
ale i tak zawsze tez biore z 100mg trazodonu ;d wiec tak naprawde to chuj wie, ktory lepiej na mnie dziala, bo dawno nie bralem ich osobno xD ale tak czy inaczej takie polaczenie jest spoko;p
ja tam zadnych ubokow nie zaznalem w sumie z wstaniem tez nie mam problemu, ale mysle, ze to tez czesto kwestia samej psychiki :>
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
03 grudnia 2023EscapeFromDeadIsland pisze: Do benzo niema wgl podjazdu brałem lorazepam i diazepam więc jakieś porównanie mam. Dostałem chlora na lęki po detoxie i jedyne na co działa to sen i odbieranie chęci picia oraz wszystkiego innego przy okazji nawet na spacer się nie chce. Nie daje przyjemności nie odgania lęków i natrętnych myśli. Lekarz chyba dlatego że wróciłem z detoxu nie chce przepisać nic lepszego. Spotkał się ktoś z takim problemem? W sensie iż po odwyku nie chcą przepisać benzo oczywiście otwarcie ich nie rządam po prostu opisuje objawy lęku, fobi i natręctw.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.