15 czerwca 2023zephyr11 pisze: Prawdę mówiąc, jest szansa na to, że kawałek kryształu może się przenieść głębiej w zatokę podczas irygację - wszystko zależy od tego o jak bardzo niepokruszonym materiale mówimy. Na Twoim miejscu, spróbowałabym najpierw inhalacji z jakimiś olejkami eterycznymi - np. olejek lawendowy, a następnie czekać aż nos oczyści się z wydzieliny.
słaby towar że irigasin działa podobnie.
Polecam kawe
To to tylko chwilowe takie uczucie było a w zatokach resztki z 10 gramów miałem, ale faktycznie towar nie jest jakiś zaspecjalny ale to też trochę sprawa tolerancji bi ze mną nowicjusze walili i po małych kreskach wystrzeleni a ja mogę walić wielokrotnie większe dawki i czuję mało co jedynie libido wypierdolone w huj
scalono_xxx
A kawy też pije codziennie bardzo dużo i inne formy kofeiny i nic nie czuję, jedynie jak nie pije to wtedy czuję się hujowo
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.