Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 1298 / 258 / 0
typowe w temacie o MPH ze jeden post to epopeja %-D (widze kilka)
mi sie czytac nie chce

objaw "zdrowienia" tak?

btw nie czepiam sie, dobrze ze jest zainteresowanie,
taka tylko moja luzna opinia
  • 731 / 436 / 0
No, typowe stymulantowe pierdolenie : DDD. Z relacji kilku moich znajomych psychiatrzy chętnie dziś w Polsce wypisują MPH. Czy jest to prawda dowiem się niedługo i pewnie zapierdole długą epopeje o tym środku.
  • 4 / 2 / 0
Witam, dostałem tabletki od koleżanki na moją prośbę z rzekomo metylofenidatem, nie wiem który to lek bo dostałem 6 tabletek na spróbowanie. Biorę pregabaline od 3 lat i czuje się fantastycznie po wzięciu ale skutki uboczne strasznie się objawiają w postaci puchnięcia i bólu stawów co nie jest przyjemne z rana. W rok przytyłem 30 kg i myślę nad zmianą substancji na metylofenidat. Pytanie jak rozpoznam czy to na pewno to bo nie chce mi się wierzyć że jej tak łatwo przepisali receptę na ten lek. Wygląda jak tabletki od paroksetyny takie małe tylko ze w kolorze czerwonym(może trochę w pomarańcz wychodzącym). Kojarzy ktoś czy jest taki genetyk? Plus pytanie dla doświadczonych jaka jest różnica między pregaba a metylofenidatem. Ogólnie to pregabalina pomaga mi na lęki i skupienie oraz na pewność siebie. Nie zmieniałbym gdyby nie te skutki uboczne. Będę wdzięczny za odpowiedź.
  • 2236 / 379 / 0
Otwierasz kapsułkę metylo, wysypujesz zawartość. Wygląda to jak kuleczki Persil do prania, dość przyjemne w smaku. Jak wysypujesz pregabaline to masz proszek który wykręca mordę.
  • 1993 / 490 / 0
15 grudnia 2023hubii pisze:
typowe w temacie o MPH ze jeden post to epopeja %-D (widze kilka)
mi sie czytac nie chce

objaw "zdrowienia" tak?
Po MPH dosyć łatwo się rozpisać, czy rozgadać. Lek poprawia motywację, więc wszystko po nim robi się na 100%. Nie jem już tego, ale z perspektywy czasu fajnie się pracowało po nim. No i mam wrażenie, że dużo pozytywnych nawyków, które wprowadził do mojego życia utrzymuje się na stałe.

Swoją drogą @Hubii masz avatar z mojego ulubionego anime %-D
  • 1298 / 258 / 0
@KapitanAizen
no mam chęć też wypróbować MPH, ale nie żeby się leczyć tylko na bombkę, bezpieczniejszy stymulant po prostu

Spoiler:
  • 1993 / 490 / 0
Też nie brałem MPH leczniczo a jedynie jako stymulant poprawiający motywacje do pracy. Natomiast rekreacyjnie mi jakoś MPH nie podchodzi. Chociaż może dlatego, że całkowicie kojarzy mi się już z pracą. I jak jadłem na imprezie to czułem, że marnuję czas, zamiast robić coś pożytecznego. xD
  • 2 / / 0
Witam mam pytanie do osób które już brały medikinet.
Ogólnie zacznijmy od tego że dostaje na miesiąc 9 opakowań medikinetu 4x30 i 5x40.
Sam kurację mam od ponad roku
Wiem że to jest dużo jednak od 2 miesiecy mam przerwę.
Coś się stało z moim psychiatrą i od miesiąca jest brak informacji w tym brak wizyt. Zastanawiam się czy nie iść do innego psychiatry i nie wiem czy jeśli poproszę o odnowienie takiej recepty to nie będzie problemów. Bo te ilości napewno wzbudza zainteresowanie a nie chcę zaszkodzić mu i sobie.
Czy ktoś wie jak to wygląda ze strony maksymalnych recept na medikinet?
  • 366 / 109 / 0
O ile się nie mylę to chyba metylofenidatu dawka maksymalna to 60mg na dobę, wątpię żeby ktoś Ci wypisał tyle bo to w chuj więcej .
"Life pain always sexy"
  • 2236 / 379 / 0
80 mg na dobę
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.