mi sie czytac nie chce
objaw "zdrowienia" tak?
btw nie czepiam sie, dobrze ze jest zainteresowanie,
taka tylko moja luzna opinia
15 grudnia 2023hubii pisze: typowe w temacie o MPH ze jeden post to epopeja(widze kilka)
mi sie czytac nie chce
objaw "zdrowienia" tak?
Swoją drogą @Hubii masz avatar z mojego ulubionego anime
no mam chęć też wypróbować MPH, ale nie żeby się leczyć tylko na bombkę, bezpieczniejszy stymulant po prostu
Ogólnie zacznijmy od tego że dostaje na miesiąc 9 opakowań medikinetu 4x30 i 5x40.
Sam kurację mam od ponad roku
Wiem że to jest dużo jednak od 2 miesiecy mam przerwę.
Coś się stało z moim psychiatrą i od miesiąca jest brak informacji w tym brak wizyt. Zastanawiam się czy nie iść do innego psychiatry i nie wiem czy jeśli poproszę o odnowienie takiej recepty to nie będzie problemów. Bo te ilości napewno wzbudza zainteresowanie a nie chcę zaszkodzić mu i sobie.
Czy ktoś wie jak to wygląda ze strony maksymalnych recept na medikinet?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.