Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Trzęsawka rąk mija, różnie bywa z czasem, ale Ci minie jak przestaniesz ćpać.
Poza tym moim zdaniem jesteś już wstępnie wjebany, jeszcze bez większych konsekwencji w życiu i jeśli chodzi o zdrowie, ale wszystko przyjdzie z czasem.
Poza tym nie wymieniasz żadnej konkretnej substancji. Czy bierzesz stuff z ulicy? Takowy to najgorsze, wymieszane z chuj wie czym gówno. Poza tym na ulicy każdy leci w chuja, niezależnie od deklaracji przez nich ich "świętych zasad".
Życzę zdrówka.
@Adrian3760
No, to normalne, że wraz z czasem abstynencji narastają u Ciebie objawy abstynencyjny i wynikające z nich problemy z pamięcią, koncentracją i przetwarzaniem informacji. Druga sprawą może być to, że jesteś po prostu przećpany stimami i organizm musi se odwyknąć.
Na jedno wychodzi, czas na porządną przerwę. Ile miałeś takiej najdłużej?
Życzę dużo wytrwałości i przede wszystkim zdrówka.
Najdłuższa przerwa to była od 10 października do 8 grudnia czyli +- 2 miesiące po którym był teraz 6 dniowy ciąg po którym naprawdę czułem się tak hujowo jak nigdy wcześniej, nawet poprzednim razem(właśnie w październiku) gdy wylądowałem w hotelu kompletnie bez niczego(wszystko co mogłem to sprzedałem) to nie czułem się tak źle jak teraz po tych 6 dniach.
wcześniej ciąg od czerwca do października z przerwami po tydzień-dwa, w tym od maja do drugiej połowy sierpnia szedł dodatkowo enantan testosteronu, który dodatkowo nakręcał na ketony i ogólnie rozpierdol za który teraz ponoszę konsekwencje.
Jeszcze tylko dodam że to złe samopoczucie w hotelu było przyczyną tego że przez dwa miesiące udało mi się trzymać abstynencję od ketonów, więc myślę że tym razem o wiele gorsze samopoczucie od tamtego razu spowoduje całkowite rzucenie ketonów - do tego będę dążył
Tak samo jak z twoim samopoczuciem. Raz wstajesz i jest chujowo, a raz chce sie zyc. Myśle, ze maja na to wpływ czynniki o których mało wiemy.
co ciekawe, ja śpię zawsze na prawym boku, wiec nie ma mowy o uciskaniu reki czy coś i wybudza mnie właśnie odrętwienie całej dłoni, czasami jest to bolesne kucie a czasami ten śmieszny paraliż.
Jak dużo trenowałem to często mi się to zdarzało, myślałem, że to od testa itp, ale teraz zaczęło się nagle i nie mam pojęcia co na to wpływa:)
Scalono — CAF
edit: zapomnilem o najważniejszym xd drętwieje tylko lewa dlon:)
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.