Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 47 / 7 / 0
Siema
Powiedzcie mi ile potrzyma 0.5 koki?
  • 509 / 197 / 1
Chyba nie na raz prawda?Bo to przedawkowanie

30 minut do godziny zazwyczaj
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 1536 / 396 / 13
02 grudnia 2023Amon19 pisze:
Siema
Powiedzcie mi ile potrzyma 0.5 koki?
Jak dobry kokon to starczy na nockę. Jak lipny to trza będzie dorzucić.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 53 / 7 / 0
Dla mnie koko przerost formy nad trescia pomimo tego że mam dostęp do bardzo dobrego ale nie podoba mi się ta faza. Stosunek ceny do efektu jest mało uzasadniony 😀
  • 132 / 18 / 0
Pierdolisz kolego. Właśnie wciągnąłem za mocno i musiałem hamować Xanaxem. Żadne kardio, ale po secie już było "za dobrze" plus alko nawet tego nie hamowało. Pies tylko coś czuł że nie tak i nie odchodził ode mnie.
Dobry kokos czesze, a powiem szczerze, mam gibona od dwóch tygodni na weekend tylko.
Kurwa elo balango hahaha, chociaż przesadziłem jest 3 nad ranem znowu mam ochotę na ratatata siała lala hahaha
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
  • 132 / 18 / 0
23 listopada 2023Muminek1988 pisze:
Siema. Mam pytanie czy u was w okolicy też spadła jakość koksu? Gdy byłem w swoich "białych czasach" nie spadało to z jakiś norm. Teraz korzystam od święta i jestem mocno zawiedziony co do jakości w porównaniu to co było jakieś 6 lat temu.
Rejon południowo zachodniej Anglii
Mogę realnie porównać do roku 2017 circa 18 UK LONDON, różne tematy i koks różny głównie od jednego i jakoś spadała. W NL choć z tym walczyłem bo swego czasu właśnie najlepszy koks w UK ciągnąłem, warto dopłacić dyszkę i jest dużo lepszy. Nie mówię o kakaine 30%
Ale to bez ładu i składu.
Ogólnie koks jest lepszy w NL. W UK się pogorszył.
  • 509 / 197 / 1
@HEXENMEISTER alko nie zahamuje koki a ją wzmocni.Dokładniej to powstanie nowy związek w wątrobie-kokaetylen
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 132 / 18 / 0
Tak jest, dlatego robiłem małe dorzutki, a tak mnie potrzepał. Z tym kokaetylenem to też może bym tak nie przesadzał, chociaż najlepsze banie to alko i koks. Och, ten teraz jest super. Życzę wam żebyście się zajebiście bawili w życiu i żeby nie było wam zimno o tej porze!!! Take care 💪
  • 1536 / 396 / 13
17 grudnia 2023HEXENMEISTER pisze:
Mogę realnie porównać do roku 2017 circa 18 UK LONDON, różne tematy i koks różny głównie od jednego i jakoś spadała. W NL choć z tym walczyłem bo swego czasu właśnie najlepszy koks w UK ciągnąłem, warto dopłacić dyszkę i jest dużo lepszy. Nie mówię o kakaine 30%
Ale to bez ładu i składu.
Ogólnie koks jest lepszy w NL. W UK się pogorszył.
W UK jest spora konkurencja z racji, ze to najpopularniejszy proszek do wciągania. Ja nie narzekam na towar Szkocki i na północy Anglii (może dlatego, że niedaleko mam Liverpool a tam sporo statków cumuje) tzn porównując do tego co ogarniałem z ulicy 10 lat temu do tego co jest teraz to ja jestem zadowolony w stosunku jakość/cena £30 za kopertę 0,6-0.7 albo £50 za 2 jest very nice. Wydaje mi się żeby ogarnąć dobry jakościowo koks nie wystarczy wybulić więcej hajsu; waliłem sorty po £100 z Londynu a niektóre tańsze w moich rejonach wydawały sie lepsze i sporo ziomków też tak twierdzi. Potrzebne są dobre znajomosci i budowanie koneksji a to może trochę potrwać.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 132 / 18 / 0
Masz rację, w Londynie od jednego płaciłem £40 i był najlepszy koks ever, tylko że u mnie mała dzielnicy działał, jak się było na city to nie zawsze podjeżdżał. Ten co dojeżdżał za £50 miał tak kiepski koks, że masakra. No ale człowiek pijany to wciągał, głupota. Zresztą u niego była loteria raz dobry, raz szkoda mówić.
Dzielnicowego w końcu zawinęli bajka się skończyła, został darknet bo już nawet nie chciałem się z nikim poznawać, zwłaszcza że gościu miał do 13 same day delivery i tak to było w UK. Ja tam wolę dychę dopłacić teraz w NL i mieć spoko naprawdę koks bo ten co mi przywożą za 50 w mojej okolicy no nie jest po prostu najlepszy i to z kilku źródeł już brałem, dla mnie najlepiej działa telegram, są opinie. Gościu mi nie wchodzi na chatę, nie spamuje mnie później tysiącami wiadomości i takie tam. Zresztą ten słynny koks za £80-100 jak mówisz z tego co pamiętam nie był lepszy od tego za 40 i zawsze na after się do mnie po prostu jechało.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.