Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Powiedzcie mi ile potrzyma 0.5 koki?
30 minut do godziny zazwyczaj
Dobry kokos czesze, a powiem szczerze, mam gibona od dwóch tygodni na weekend tylko.
Kurwa elo balango hahaha, chociaż przesadziłem jest 3 nad ranem znowu mam ochotę na ratatata siała lala hahaha
23 listopada 2023Muminek1988 pisze: Siema. Mam pytanie czy u was w okolicy też spadła jakość koksu? Gdy byłem w swoich "białych czasach" nie spadało to z jakiś norm. Teraz korzystam od święta i jestem mocno zawiedziony co do jakości w porównaniu to co było jakieś 6 lat temu.
Rejon południowo zachodniej Anglii
Ale to bez ładu i składu.
Ogólnie koks jest lepszy w NL. W UK się pogorszył.
17 grudnia 2023HEXENMEISTER pisze: Mogę realnie porównać do roku 2017 circa 18 UK LONDON, różne tematy i koks różny głównie od jednego i jakoś spadała. W NL choć z tym walczyłem bo swego czasu właśnie najlepszy koks w UK ciągnąłem, warto dopłacić dyszkę i jest dużo lepszy. Nie mówię o kakaine 30%
Ale to bez ładu i składu.
Ogólnie koks jest lepszy w NL. W UK się pogorszył.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Dzielnicowego w końcu zawinęli bajka się skończyła, został darknet bo już nawet nie chciałem się z nikim poznawać, zwłaszcza że gościu miał do 13 same day delivery i tak to było w UK. Ja tam wolę dychę dopłacić teraz w NL i mieć spoko naprawdę koks bo ten co mi przywożą za 50 w mojej okolicy no nie jest po prostu najlepszy i to z kilku źródeł już brałem, dla mnie najlepiej działa telegram, są opinie. Gościu mi nie wchodzi na chatę, nie spamuje mnie później tysiącami wiadomości i takie tam. Zresztą ten słynny koks za £80-100 jak mówisz z tego co pamiętam nie był lepszy od tego za 40 i zawsze na after się do mnie po prostu jechało.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.