Też chciałbym się dowiedzieć jak wyglada zakup sprzętu w NL skoro igły i strzykawki na receptę
Można dostać od krajanów na grupkach Fb, jakieś cmc i mmc, ostatnio widziałem nawet gościa z taxi, który się ogłaszał.
23 września 2023SernikBezRodzynek pisze: Cześć. Mam pytanie do kolegów i koleżanek mieszkających w Holandii i znających dobrze zawartość tutejszych (niderlandzkich) aptek. trawa to niestety nie moja bajka i mam bad tripy. W Polsce piłem syrop Thicodin z kodeina, który był bez recepty. Czy w Holandii w aptece znajdę coś podobnego? Bez recepty naturalnie.
Wszystko tam kupisz.
Nie szukaj u Polaków na fb.
10 listopada 2023Sz1488 pisze: Idzie jeszcze dostać 3cmc w Holce? :)
25 października 2023zawszecos pisze: cześć zawsze zamawiałem wszystko na paczkomat teraz jestem w NL i lipa bo nie umiem w ogole wyczaić do kogo zagadać. Szukam hery ewentualnie majki w okolicach Rotterdamu.
Też chciałbym się dowiedzieć jak wyglada zakup sprzętu w NL skoro igły i strzykawki na receptę
23 września 2023krokodylowy pisze: tak. albert cena 12e
Fuzja - D5
14 października 2023cryptopato pisze: Cześć!
Zamierzam się wybrać z żoną na weekend do Amsterdamu. Czytam tutaj, że ciężko z dobrym koksem z ulicy, a i wpierdol można dostać. Wymyśliłem, że możnaby zamówić z DM na adres hotelu odpowiednio wcześniej tak żeby już sobie czekało na nasze przybycie. Uprzedzić oczywiście hotel, że przesyłka nadejdzie i żeby trzymali. Czy próbował ktoś takiego rozwiązania? Jest ryzyko przypału? Jeśli tak to co za to grozi? Z góry dzięki za fachowe odpowiedzi.
Spróbuj przez telegram z opcja h2h wiele osób Się Zgadza. Nie ma też problemu, żeby temacik obczaic. W Hadze mógłbym dać ci nawet jakiś nr tel, lecz nie wiem czy te miasto cię interesuje.
Fuzja - D5
12 grudnia 2023matek6377 pisze: Witam serdecznie drogich forumowiczów. Mam takie pytanko, a mianowicie jak w Holandii wygląda z dostępem do władka? Z ciekawości chciałbym również poznać opinię na temat jakości (jestem wieloletnim koneserem, dla mnie władek musi być czyściutki,bielszy od sniegu, delikatnie błyszczący i mieć ogólnie to coś, tę moc. nie powinień też tak zanadto wyniszczać organizmu, typu jakieś syfy, uczulenia, obrzęki-wprawieni będą wiedzieć o co chodzi) oraz ceny. Z góry dziękuję i pozdrawiam :D
Niestety najczęściej jest to tak zwana dutch paste, bardzo mokry temat, jebiący mocno amoniakiem, czy też innym spirytusem (jestem słaby w rozróżnianiu zapachów). Ceny za grama są śmieszne bo jedynkę tegoż można dostać za całe 5 e, a 5g za 20.
Przynajmniej tak to się prezentowało jeszcze do nie dawna gdy tam byłem, i interesowałem się tymże ścierwem.
W miastach bliżej granicy z Niemcami można dostać o wiele lepszy jakościowo sort.
Póki co nie wiem skąd ta różnica lecz po niemieckich ulicach lata dobra feta. Często bardzo podobna do tej co była w PL nas przełomie lat '90 i 2000.
Szukaj kolego, a na pewno twoje nozdrza zostaną ostro przeorane.
Nie musi kupować pep etc. Niech się odezwie na priv będzie miał suchy speed.
"opcja h2h" weź kurwa zmień stomatologa.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.