Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Bóle brzucha
Nieprzeczytany post autor: SuppOR »
Hej, ogólnie jestem świeży co do brania mety, ale zdarzyło mi się pare razy wziąć. Ostatni raz jak brałem było to tydzień temu i od tamtego momentu pojawiły się bóle brzucha (lewa górna i prawa dolna strona) na i po zjezdzie. Na początku miałem też spore kłucie w klatce piersiowej ale minęło z czasem, a EKG wskazało, że wszystko jest prawidłowe (chociaż wydaje mi się ze po prawej stronie jest ukłucie momentami, które natychmiastowo puszcza, napewno z lewej się pojawia ale to po posiłku). Byłem u lekarza rodzinnego i mam USG brzucha za 5 dni, ale do tej pory nie dają mi spokoju te bóle, lekarz powiedział, że brzuch ogólnie cały jest miękki i nie widać problemu. To co zauważyłem to po każdym posiłku mam straszne gazy, troszke mi się tam odbije od czasu do czasu. Po takim obfitym posiłku wtedy najmocniejsze bóle występują, które trwają przez 10-15 minut na cały brzuch i potem uspakaja się. Co do kłucia na lewym boku, czasami trzyma dłużej, a czasami po prostu daje oznake że jednak tu jest i znika taką zaczepką :) Zauważyłem chyba, że z lewej strony ból jest bardziej pod żebrami. Mam zaraz ze znajomymi kolejną kreche wziąć ale nie wiem czy powinienem. Nakręcać się nie nakręcam bo o tym nawet nie myśle, w sytuacjach normalnych czyli nie stresowych też się pojawia. Kupiłem sobie kefir by może polepszyć sobie jelita. Jak idę spać i położe się na lewym boku czuje tak jakby coś mnie gniotło ale nie jestem pewny wtedy przewracam się na plecy. Zastanawiam się też jakie leki bym mógł kupić i zażywać po braniu mety, by organizm polepszyć do pracy i nie martwić się o nic.

A no i oczywiście jak bóle brzucha się ukazają to nie czuje w trakcie ani po by ból się nasilał jak naciskam to miejsce.

Sposób dawkowania odkąd ból brzucha się pojawił:
Donosowo
Całość 500mg mety (i kreski w sumie takie normalne, które były dorzucane co godzine)

Przepraszam jeśli pomyliłem działy albo źle założyłem post ;D
  • 920 / 162 / 0
Pół grama mety solo dorzucane co godzinę i piszesz że jesteś świeży w temacie ?
Coś mi tu nie gra.

Mnie też czasem boli brzuch na stymulamtach.
Czy to meth czy feta.
Boli albo żołądek od niejedzenia x godzin (ból na górze brzucha po środku)
Albo z lewej strony trochę niżej ucisk jak opisujesz w okolicy trzustki.

Okolice nerek tez się czasem odzywają.

Nie ćpam przechodzi:)

Mam wrażenie że że źle doczysczone (śmierdzące) sorty bardziej obciążają organizm.
  • 2 / / 0
Witam!
Kamień nie jest mi obcy, ale od jakiegoś dłuższego czasu połykam kryształ, bo tak mi wygodniej i lepiej wchodzi i dłużej trzyma. Ale przechodząc do rzeczy dziś stała się pierwszy raz taka sytuacja, ze po połknięciu kamyczka pojawił się silny odruch wymiotny i szybka akcja do toalety.. pierwszy raz zwymiotowałam po tym. I od czego to? Za dużo? Zatrucie?

A co do oczu to wszystko mi się rozmazuje i nie mogę złapać w ogóle fokusu/ostrości i muszę kombinować.. dalej telefon, bliżej. Jedno około otwarte, drugie..
  • 301 / 37 / 0
Chyba normalne że się po tym zrzygać można, raz nawet ziomek zajebał szczura i się zrzygał pianą jakąś.
Najlepiej zrób sobie przerwę, a co do oczu to poczytaj na forum bo jest chyba wątek na forum o tym jak katony wpływają na wzrok.
  • 4287 / 697 / 2117
@GabiGabi

W przypadku odruchu wymiotnego, metamfetamina może go wywołać w wyniku drażnienia receptora dopaminowego w obszarze chemoreceptorowym powrózka nasiennego (CTZ) w mózgu.

CTZ jest miejscem, w którym substancje chemiczne lub bodźce wywołujące nudności są wykrywane przez organizm, co prowadzi do reakcji w postaci odruchu wymiotnego. Ogólnie związane jest to troszkę z "sytuacją obronną organizmu" formalnie rzecz biorąc -- jeden ze skutków ubocznych "kamienia".

Chyba normalne że się po tym zrzygać można, raz nawet ziomek zajebał szczura i się zrzygał pianą jakąś.
Tu mogła być ta sama sytuacja związana z CTZ i obszarem chemoreceptorowym powózka nasiennego. Pytane tylko jaki był stan wejściowy persony przed przyjęciem kryształu.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2 / / 0
A ostatnio miałam taką sytuacje, ze leżałam na łóżku i były chłopak mi się pyta cz wiem co się stało? A ja taka zdziwiona pytam o co mu chodzi, bo nie rozumiem. To powiedział, że zemdlałam i byłam „sztywna” czy jakoś tak, ze wyglądałam jakbym miała jakiś atak. I podobno się wystraszył mega.. i stało się to po połknięciu kamyczka i tez pierwszy raz takie coś.. i co się w ogóle stało? Dlaczego? Jak, kiedy? Bo nie mogę nadal tego pojąć
  • 26 / 1 / 0
@deadmau5 wiesz może jak temu zaradzić?
  • 15 / 2 / 0
Często miewam bóle brzucha jeśli pezesadze z dawką i brak konkretnych posiłków chociaż się nie chce , brak snu też wpływa, dopki nie zregeneruje organizmu to działanie mety będzie żadne .
Uwaga! Użytkownik inmymind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".