Maszz wbitą schizofrenia? Leki na refundację są.
Ja biorę leki co normalnie kafla bym płacił xa grosze.
Polecam wypróbować na głosy w głowie lek o nazwie Amisan (amisulpryd). U mnie całkowicie zniwelował głosy w mojej głowie.
Drugi też dobry to Olanzapinat. Tyle ze się tyje po nim.
Haloperydol to stary lek ale duzo pacjentów sobie go chwali.
Na moje oko Amisan pomoglby Ci na schizophrenia.
Lorafen to ja dostawalem w szpitalu na uspokojenie jak mnie nie umieli w pasach utrzymać
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Nie musi tak jednak być i może jest to faktycznie jakiś schizofreniczny głos.
[edit]
trochę offtopic z tymi głosami w temacie o benzo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.