Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Czy benzo wzięte w peak'u działania, by zakończyć bad-tripa zadziała zbijając całkiem fazę?
Dodatkowo jestem na SSRI paroksetynie 40mg, pregabalinie 150mg i olanzapinnie 5mg. Czy któryś z tych leków niweluje działanie grzybów? Pewnie olanzapina, czy wystarczy bym nie brał jej w dzień brania i dzień przed by doświadczyć psychodeli?
Tak benzo zbije fazę.
@Zgienty tak ich nie trzeba zalewać i od razu rosną
Zamknąłem na chwilę oczy, pojawił się wibrujący obraz geometryczny który zmienił się w creepy twarze a po chwili przeniosłem się do innego wymiaru - mrocznego ciemnego.
Zauważyłem czarną postać z czarnymi skrzydłami z jednym okiem i parszywym szczerobiałym uśmiechem, leciał w moją stronę, nie centralnie na mnie ale nade mną, nie odczuwałem żadnych emocji, gdy był nade mną powiedziałem siema i nagle wróciłem do swojego pokoju.
Postanowiłem założyć opaskę na oczy i słuchawki - dawno tego nie robiłem, następnym razem całego tripa tak spędzę.
Cevy były intensywne, chaotyczne. Żadnych figur nie było - same gwiazdy postacie wszelakie byty typu DMT entities, było ich od groma a nieodłącznych elementem były wszędzie oczy i creepy twarze wszystkie z parszywym uśmiechem.
Leżałem sobie i obserwowałem bez strachu było to bardzo ciekawe, cevy intesyfikowały się na jednym bycie gdy bardzo tego chciałem, nawet postać jezuso podobna pojawiła się gdy o nim pomyślałem tak samo jak powiedzmy demony, większość czasu leżałem bez żadnych myśli i po prostu obserwowałem.
Tak leżąc wydaje mi się, że na chwilę usnąłem i obudził mnie gong w piosence, przeszył mnie impuls wpadłem w piękny kolorowy wir nie czułem swojego ciała było przepięknie była też tam jedna postać ludzka transparentna, krótko to trwało ale efekt WOW był super. Następnym razem więcej i od razu opaska na oczy a na słuchawkach jakiś audiobook o DMT entity encounters aby nakierować cevy ciekawe co zobaczę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.