Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2392 / 663 / 0
PRawie wszystkie te wziewne jak kiranie nitro , benzyny czy kleju. TO trwale uszkadza mózg już od pierwszych razy dlatego przyznam nieśmiale że waliłem, paliłem, hukałem dosłownie wszystko poza kokainą i krakiem których to pożądam , z chęcią kiedyś spożyję lecz nie miałem okazji. ALe jeśli chodzi o wcześniej wymienione środki wziewne = naprawdę wolę się wylogować z tego świata i nie posiadać zarazem informacji jak te czary-mary dają w baniaka ;) OBejdzie się bez tego naprawdę :P
  • 2532 / 602 / 0
Trwale uszkadza mozg od pierwszych razy? bez przesady.Moim zdaniem szkodliwość inhalanów jest trochę podkoloryzowana w społeczeństwie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 113 / 0
Nie koniecznie od pierwszego razu ale często zmiany które wywołują w mózgu są nieodwracalne , np zaburzenia poruszania się czy mowy
"Life pain always sexy"
  • 1 / 1 / 0
Szałwia wieszcza, syntetyczne kannabinoidy, fentanyl.
  • 2392 / 663 / 0
11 września 2023WujekMorda pisze:
PRawie wszystkie te wziewne jak kiranie nitro , benzyny czy kleju. TO trwale uszkadza mózg już od pierwszych razy dlatego przyznam nieśmiale że waliłem, paliłem, hukałem dosłownie wszystko poza kokainą i krakiem których to pożądam , z chęcią kiedyś spożyję lecz nie miałem okazji. ALe jeśli chodzi o wcześniej wymienione środki wziewne = naprawdę wolę się wylogować z tego świata i nie posiadać zarazem informacji jak te czary-mary dają w baniaka ;) OBejdzie się bez tego naprawdę :P

Kurczę bladę - wielce się wypowiedziałem o wziewnych ale no kurva - Jenkemu też nigdy nie spróbuję .... choćby mi ktoś olbrzymią kasę oferował to nie ma niestety na to opcji.... Chyba że kojtnę i odrodzę się jako bidujący murzynek gdzieś w sercu Afryki na pustyni.... Wtedy z braku laku być może bym Jenkema rozważył..... Haha ale chyba nie jestem jedyny bo po dziś dzień coś się nie mogę trip raportu doczekać xD xD
  • 3455 / 563 / 2
Car fentanyl syntetyczne w proszku kanna wmtypu AM ki itd
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 6 / 0
mefedron

i nic więcej? apeluje do wszystkich o rozbudowywanie wypowiedzi | czołg
  • 509 / 196 / 1
Nigdy nie mówię nigdy.W odpowiednich okolicznościach bieleniua,kanna,carfentanyl czy jenkem..nawet w mixie all in one
Hmm wsumie na wejściu bieluna se zajarac jakokoms maczane na carku i jakims jwh a balon z gazami jednocześnie zapodać
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 3 / 2 / 0
Nigdy nie chcę spróbować opioidów bo?
  • 425 / 50 / 0
Jestem tolerancyjny (w sensie tolerancje na wiele uzywek mam wyjebaną w kosmos) ALE jenkemu bym nigdy nie spróbował, księga ulicy mów jasno: kto wącha gówno ten ma w głowie nie równo, znaczy pewnie tak nie mówi, ale gdyby co to jest jenkem wiedziała to by powiedziala, w sensie chyba, w sensie zalprowany jestem to nie mysle chwilowo, alpra jest fajna, jenkem y y
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.