Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1845 / 248 / 0
14 listopada 2023london5 pisze:
Chodziło mi o to jak szybko wytrzeźwieć.
To zależy z czego z schodzisz cv masz naprawdę bogate i jaki poziom trzeźwości chcesz utrzymać bo trzeźwości a trzeźwości to pojęcie względne dla każdego będzie inne.
  • 5801 / 1193 / 43
Dzisiaj się obudziłem najebany jak bela.
Sprawa była poważna, dojebałem się jeszcze lorazepamem i pregabaliną.
Nie pomogło.
W południe musiałem coś załatwić w urzędzie.
Ciepły obiad, kąpiel nie pomogły też.
Nie pojechałem nigdzie, tak wyszło.
Pomogła mi drzemka w piwnicy.
Ale było już za późno.

Do meritum.
Jak pozbyć się szybko alkoholu we krwi ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 768 / 105 / 0
@london5
Nigdy nie dojdzie do Siebie. Wybrałeś już nagrobek dla siebie ?

Do meritum spać, pić dużo wody i elektrolitów i nie trzepać konia w piwnicy
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1845 / 248 / 0
Kawa obiad bogaty w bialko i tluszcze sok z kiszonek kapusta ogórki to jest na teraz
Zimny prysznic elektrolity nie dowalaj więcej benzo i alko wrzuć pręga ewentualnie jak masz jakiś neuroleptyk
  • 5801 / 1193 / 43
O to to.
Gdybyście mi napisali to wcześniej, ehh.
Teraz już po zawodach.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 768 / 105 / 0
@london5
Nie chcę mi się się tobie odpowiadać, ale Cię lubię. Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą!
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 689 / 308 / 0
Na kaca najlepsza jajecznica, magnez, wit b, elektrolity.
Połowę swojego życia piłem alkohol codziennie, dzień w dzień do odcięcia i raczej tylko wieczorem. Najgorszy w moim przypadku jest 1 dzień bez alko.. czyli ta decyzja.. że muszę się poddać. Pierwsze kilka dni bez alkoholu są najtrudniejsze, potem już jest z górki, więcej do nas dociera, jest chwilowe szczęście, bo każdy dzień bez używek to dzień wygrany.. ale praca nad sobą musi trwać do końca życia, bo bardzo łatwo jest powrócić do picia.
Aby przestać pić należy się poddać i postawić Zdecydowanie ten Pierwszy Krok : 1. Przyznaliśmy, że jesteśmy bezsilni wobec alkoholu – że nasze życie stało się niekierowalne.
Pierwszy z 12 kroków AA mówi o uznaniu bezsilności wobec nałogu, czyli zaakceptowaniu, że utraciło się kontrolę nad własnym życiem i jest się chorym człowiekiem, który potrzebuje pomocy.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3459 / 731 / 9
Może zażycie ACC - podniesie glutation, szybciej odtruwa. Sauna, zimny prysznic. Kroplówka.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.