Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2302 / 399 / 0
@Verbalhologram A poznałeś kiedyś smak cipki?

na przyszłość proszę bez przytyków, grzecznie upominam | czoug
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 624 / 0
Nie chlapałem, daj spokój jak masz mi coś wmawiać że coś nie tak ze mną. Jak to mawiał Liroy, "chuj, mój, twój..............".
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 399 / 0
@Verbalhologram

Nic Ci nie wmawiam :) rozmawiamy o faktach.

Jak cipka jest podniecona, są soczki, kobieta chce bliskości z Tobą to ciężko marzyć o samotności. Tak natura nas urządziła że jak się dorośnie to opuszcza się ojca i matkę i z kobietą tworzy się rodzinę. To fundament społeczeństw.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 624 / 0
Ja całe życie byłem z innej planety, ale ze zdolnością telepatii emocjonalnej, całe to co uważałem za drogę do zguby i zagłady, zwraca się teraz, bo nie muszę nikogo prosić o drogowskaz jak żyć. Nawet to co było więzieniem matrixa, okazuje się że było to tylko zle zinterpretowane, a wnioski były pozytywne i opłacalne do dalszego toczenia się przez własne życie, wolność jest potrzebna kiedy wcześniej było się uwięzionym.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4476 / 711 / 2198
Jak cipka jest podniecona, są soczki, kobieta chce bliskości z Tobą to ciężko marzyć o samotności.
Popęd zależy od wielu rzeczy, więc ciężko to jednoznacznie zdefiniować. Niemniej jednak zaśmiałem się lekko, kiedy napisałeś „są soczki — kobieta chcę bliskości” to ciężko marzyć o samotności. Tu nie chodzi o marzenie, tylko sami sobie robimy problem, bo tych związków tworzyć nie potrafimy. A instagramy, brak rozmów, ludzie w fejsami w telefonach oraz Tindery/Inne apki wcale nie pomagają w rozwoju nowych znajomości/związków, a cipki mniej mokre, bo wpatrzone w telefon, zamiast w facetów.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 624 / 0
Mi się wydaje że samotność wynika nie z sytuacji chwili obecnej, tylko ze zle zainwestowanego zaufania, przy robienia planów na starcie, a przez to niewłaściwe nasze własne oczekiwania wobec innych. Czyli jakby czasy obecne są konsekwencją przeszłości.
  • 768 / 106 / 0
Mnie samotność już powoli dobija. Raz że wiele razy przejechałem się w uczuciach do niewłaściwych kobiet. Dwa że narazie jestem "pierdolniety" bo muszę brać psychotropy. 3 narazie nie mam nic do zaoferowania drugiej połówce w kwestii finansów. Właśnie. Zawsze w związku stawiałem na to że miałem dużo do zaoferowania kobiecie w kwestii finansów a przecież nie to jest najważniejsze w miłości. Wiadomo są dobre chwile ale ze złe też są na porządku dziennym. Takie jest poprostu życie. I trzeba znaleźć sobie taką partnerkę która zaakceptuje nasze minusy i nie zostawi w złych chwilach.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 5 / 0
Samotność nie jest zła jeśli jest przez nas akceptowalna , najgorsza samotność to mieć kogoś obok i czuć się w drugim rzędzie , wtedy kiedy jest komuś temu lepiej niż nam , o swoje trzeba walczyć , 99 procent jest rozmowa o tej samej osobie , i człowiek idzie w tę grę , wkurwia mnie niesamowicie fakt , tzn zaczął teraz , uwielbiam słuchać , ale jak teraz jestem w dupie to jakby każdy nadal o sobie albo dla korzyści , mam dobre serce i najwyżej jebne na samotność z kotami i chuj , znajomi też ... nie lubię chaosu i tłumu , chce mieć ziomke która tak samo postanie się śmieje z tego co ja , i dystaaaaans, nie imprezy , gówna ... Samotność kiedy twoje złe emocje i przykre są odtracane jako wada to jest kurwa bolesne ,ale ,ale chuj , żyje jescze . Mam dzieci i w sumie to najbardziej lubię , kocham je dwie , są typowo moje klony i flow, ale brakuje takiego doroslaka co umie w dialogi nie monologi i umie też milczeć .
Uwaga! Użytkownik martiemkapzn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 362 / 49 / 0
Nie jestem aż tak samotny mam przyjaciela wjebanego w bagno jak ja zajbiscie. Ale czuję się sam w sprawie kobiet nie to że nie ma brania że tak to nazwę ale brak takiego uczucia jak kiedyś może to kiedyś minie jak będę czysty
  • 5979 / 1234 / 43
14 października 2023mietowy3 pisze:
@Verbalhologram A poznałeś kiedyś smak cipki?
Nie śledziłem tematu, teraz go prześledziłem dokładnie.
Miałem Cię za kogoś poważniejszego, za ogarniętego człowieka, męża i ojca, a z tych postów wynurza się postać starego obleśnego i zboczonego dziada.
W wątku o samotności Ty piszesz o "lizaniu cipki".
Takie nie trafne porównania zostaw dla siebie.
Chyba nie myślisz, że wszyscy są tacy jak Ty.
Pomyliłeś wątki chyba.
Pomyliłem się.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.