Prawdopodobnie najebane wszystkiego po trochu ze szczątkowymi ilościami amfetaminy i mety.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Brakuje mi tu trochę ceny kryształu,wyglądu i czasu działania.U mnie w mieście i nie tylko bo na forum też ludzie zauważyli iż ludzie nie w temacie nazywają ketony metamfą.
"To było jakieś przestymulowanie nerwów w źrenicy czy jaki ciul?"
Nie odpowiem na to pytanie,ale uśmiechnąłem się po przeczytaniu tego zdania xd
04 listopada 2023SerioSergio pisze: @up Post powinien znaleźć się w wątku diagnostycznym substancji.
Brakuje mi tu trochę ceny kryształu,wyglądu i czasu działania.U mnie w mieście i nie tylko bo na forum też ludzie zauważyli iż ludzie nie w temacie nazywają ketony metamfą.
"To było jakieś przestymulowanie nerwów w źrenicy czy jaki ciul?"
Nie odpowiem na to pytanie,ale uśmiechnąłem się po przeczytaniu tego zdania xd
04 listopada 2023karzeu420 pisze: siema ostatnio od dila dostałem jakiś lepszy sztynks, typowy kryształ więc wrzucam to tutaj bo nie wiem gdzie indziej. Nie wiem czym ten kryształ był ale przypominał działanie mety (do pewnego momentu o czym zaraz powiem). Piszę to bo pierwszą kreskę wziąłem większą z kumplami bo poprzednie partie były słabe i brały od około 250mg więc sypnelismy takie dobre 150 na osobę. 3 minuty i uczucie lekkości/lekkiej lewitacji i teraz to co mnie martwi - pojawiła się trzęsiawka oczu. Nie jestem wyjadaczem i prochy ruszam tylko do końca tego roku z pewnych powodów a potem tylko zioło więc nie wiem czy to normalne. Jeśli ktoś nie wie o co chodzi z tą trzęsiawką to było tak jakbyś raz spojrzał oczami w lewo, raz w prawo ale bardzo szybko i nie mogłem tego kontrolować. Rozmywał mi się przez to obraz i przez pierwsze 10 minut od kreski nie ustawało. Kumple mieli to samo ale mniejsze. U mnie było to bardzo mocno widać bo matka jednego z nich poznała po naszej gadatliwości i przede wszystkim po moich, jak ona to powiedziała "latających oczach" że ćpaliśmy. Wie ktoś jaka substancja wywołuje takie coś? To było spowodowane z pewnością zbyt dużą dawką, ale i tak nie spodziewałem się takiego mechanizmu. To było jakieś przestymulowanie nerwów w źrenicy czy jaki ciul?
Tak ogolnie, to wiadomo ze zalezy to od tolerancji jaka dana osoba posiada, ale nie znam substancji, ktorej trzeba by bylo walnac 250 bez tolerancji zeby dobrze kopnelo... zmien zrodlo
Wiemy, dlaczego występują opsoklonie. W pniu mózgu znajduje się pewna ilość neuronów, zwanych neuronami pobudzeń stymulujących, których obecność pozwala nam na wykonywanie szybkie ruchów gałek ocznych. Kiedy poruszasz oczami, wykonują one mnóstwo szybkich ruchów, zwanych sakadami. W tym celu używasz neuronów w pniu mózgu, których normalna aktywność powstrzymuje wzrok przed oscylacją tam i z powrotem.
Normalnie te neurony pozwalają wykorzystywać szybkie ruchy gałek ocznych do skupiania wzroku na nowym obiekcie. Jednakże, kiedy neurony pobudzeń stymulujących nie działają, efektem jest szybka, powtarzalna oscylacja - sakady. Tak to właśnie wygląda.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.