Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 120 / 31 / 0
Moim przedawkowaniem jest wzmożony apetyt. Przykladowo na tą chwile jem kabanosy maczane w majonezie na przekąskę. Takie głody.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 1311 / 334 / 12
Smakówa! Jeżeli chodzi o przejaranie się to uważam, ze jest to możliwe, mógłbym to w sumie porównać do niewłaściwego używania syntetycznych kannabinoidów. Z efektów psychicznych mamy beton - totalne nieogarnięcie co sie dzieje do okoła (jaki jest dzisiaj dzień?), mocna dysocjacja może powodować panikę. Z efektów fizycznych to wyglada sie jak ciężki narkoman - oczy mocno przekrwione i blada skóra niczym duch. Zapasy z lodówki znikają w zatrważającym tempie.

Ale najlepiej to wg nie wnikać i nie zadawać pytań odnośnie świetego bagiennego ziela. Jarajcie więcej ziułka… najlepiej z medycznego wiadra - ono was wyleczy tak samo jak mnie wyleczyło, tylko juz zapomniałem z czego.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4326 / 700 / 2117
15 sierpnia 2023pomarszczona pisze:
Moim przedawkowaniem jest wzmożony apetyt. Przykladowo na tą chwile jem kabanosy maczane w majonezie na przekąskę. Takie głody.
Przejaraniem nie jest wzmożona aktywność pochłaniania żarcia, tylko efektem ubocznym palenia marihuany. Przedawkowaniem 'tudzież' skutkiem mogą być np: -wymioty. Proszę, nie pisz tak, bo to po trochu brzmi jak wprowadzanie w błąd i to taki na siłę. Jak można nazwać wzmożony apetyt czymś w rodzaju przedawkowania? Jaki jest tego skutek? Przybieranie masy ciała? To serio twoim zdaniem można ukierunkować jako przedawkowanie konopii?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 120 / 31 / 0
Mam różne objawy, często duszności i zaparcia.

Fuzja - D5

Znowu zauważam zwiększony apetyt, zaspokojam się czekoladą milką rasspbery.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 960 / 176 / 0
16 sierpnia 2023deadmau5 pisze:
15 sierpnia 2023pomarszczona pisze:
Przejaraniem nie jest wzmożona aktywność pochłaniania żarcia, tylko efektem ubocznym palenia marihuany. Przedawkowaniem 'tudzież' skutkiem mogą być np: -wymioty. Proszę, nie pisz tak, bo to po trochu brzmi jak wprowadzanie w błąd i to taki na siłę. Jak można nazwać wzmożony apetyt czymś w rodzaju przedawkowania? Jaki jest tego skutek? Przybieranie masy ciała? To serio twoim zdaniem można ukierunkować jako przedawkowanie konopii?
Heh przypomniało mi się,znajomy się najarał a że gastro masakryczne to stwierdził że kabanosy były zepsute i się zatruł.Nażarł się jak głupi i taki efekt,nawet na pogotowie dzwonił.Oczywiście że sobie wkręcił no i się prze żarł,a może i te kabanosy 😁.Gastro to skutek uboczny,przedawkowanie to stan nieprzyjemny dla człowieka/organizmu a co w gastro jest złego.
  • 1311 / 334 / 12
ta gastrofaza jest nie do powstrzymania

opróżniłem pół lodówki zjaralem tylko spliff a gastro znowu okrutne

taliban hezj prosto z afganskiego pola kukurydzy
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 960 / 176 / 0
Ja pamiętam a paliłem wtedy dzień w dzień tylko postawiłem sobie cel,chciałem zredukować wagę i byłem w stanie się powstrzymać.Wzrostu mam 186cm i w 5msc+palenie codziennie i z 92kg zjechałem na 67kg.
  • 56 / 6 / 0
Skąd takie paranoje po nawet pół lufce konopii z apetki 8% THC i 7% CBD?
  • 120 / 31 / 0
Osobiście zauważam, że załącza mi się olbrzymie gastro, po przejaraniu. Powiedzmy, paląc ciągiem 3dniowym potrafię przybrać na masie 2kg. Jest to niepokojące, zwłaszcza, że dbam o figurę 😀
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 314 / 40 / 0
Bad trupy, wkręty mocne np o sercu, mocna zusza w buzi, siedzenie i patrzenie się w jeden obiekt aż faza lekko puści. Znajomy też kiedyś się zrzygał ale to były początki jarania. Wszystko to występuje gdzieś na początku jarania jak się człowiek rozkręci to i 5,10,20 przepali i będzie kac na drugi dzień, trzeba mieć łeb do jarania i tolerke do większych ilości.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.