Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 1
2ksalole(1mg) pod jezyk, popilem somerkiem i lekko mi weszlo po 2.5 h.
jeblo mnie porzadnie dopiero po jakichs 5/6godzinach i nie pamietam jak spac poszedlem, spodziewalem sie troche wiekszej pizdy wiec chhba wroce na trama
  • 113 / 9 / 0
29 października 202342opioswirek pisze:
witam
mam pytanie
czy na pierwszy raz 3mg xanu + piwko mi wejdzie i czy moze mi sie cos stac.

benzo bralem raz w zyciu, a oprocz tego to tylko tramca, skuna i czasem kode.
Moim zdaniem a pierwszy raz 3mg alpry to duża dawka jeszcze + alko...

Niektórzy mogą się ze mnie śmiać ale ja jestem przeciwnikiem łączenia benzo z alko (pomimo tego że obydwie te substancje uwielbiam osobno) Depresji oddechowej można dostać i nieszczęście gotowe. Wiele leków mieszałem z alko, nawet lekarzy zawsze się pytam czy można się napić alko przy wypisywanym leku to przeważnie odpowiadają że nie zaleca się tego, nie można ale niczym poważnym nie grozi. Co innego z benzo... Zawsze przynajmniej 2 razy ostrzegają że "broń boże przy tym alkoholu" więc wolę im zaufać i nie sprawdzać nawet w małych dawkach ;)

Moja żelazna zasada przy opio, benzo 0 alko.
  • 672 / 304 / 0
Od 14 lat przyjmuję różne leki. Na nadciśnienie, na depresje, nerwicę lękową i inne. Przez około 10 lat przyjmując codziennie leki, piłem codziennie alkohol, łączyłem alko z relanium, alko z zolpidem. Efekt takiego "leczenia" jest taki iż : Wątroba i nerki chore, nadciśnienie, wysoki puls, przerost lewej komory serca, guz na nerce, polipy, kamienie, zmiany niekorzystne. Oprócz tego wszystkiego, z racji tego iż zawsze oszukiwałem swojego lekarza psychiatrę, pijąc codziennie alkohol musiałem brać co raz większe dawki leków, które po pewnym czasie i tak przestały na mnie działać. Połowę swojego życia narzekam strasznie na depresje, lęk.. a wszystko przez alkohol który piłem, więc nie polecam łączenia leków z używkami.. bo kiedyś lekarz nie będzie w stanie podać mi czegokolwiek co mi pomoże, co przyniesie ulgę i mogę wylądować "na gałęzi". - tak mnie ostatnio zmotywował lekarz.. że przestałem pić i ćpać.. Jest ciężko, ale jestem z siebie dumny. Każdy dzień bez używek jest dniem lepszym, pogodniejszym.. a leki zaczynają działać jak należy :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 37 / 10 / 0
07 listopada 2023Mariusz88 pisze:
29 października 202342opioswirek pisze:
witam
mam pytanie
czy na pierwszy raz 3mg xanu + piwko mi wejdzie i czy moze mi sie cos stac.

benzo bralem raz w zyciu, a oprocz tego to tylko tramca, skuna i czasem kode.
Moim zdaniem a pierwszy raz 3mg alpry to duża dawka jeszcze + alko...

Niektórzy mogą się ze mnie śmiać ale ja jestem przeciwnikiem łączenia benzo z alko (pomimo tego że obydwie te substancje uwielbiam osobno) Depresji oddechowej można dostać i nieszczęście gotowe. Wiele leków mieszałem z alko, nawet lekarzy zawsze się pytam czy można się napić alko przy wypisywanym leku to przeważnie odpowiadają że nie zaleca się tego, nie można ale niczym poważnym nie grozi. Co innego z benzo... Zawsze przynajmniej 2 razy ostrzegają że "broń boże przy tym alkoholu" więc wolę im zaufać i nie sprawdzać nawet w małych dawkach ;)

Moja żelazna zasada przy opio, benzo 0 alko.
Laczenie benzo z alko to idiotyzm. Sam kiedys lubilem to polaczenie, ale jednak z tego wyroslem. Na pierwszy raz wzialem 5mg alpry i 3 piwka, dobrze ze zdarzylem chociaz do domu wrocic bo mnie odcielo
  • 425 / 50 / 0
^święta prawda, sam kiedyś na dużej dawce alpry stwierdziłem że wypicie kilku piwek na imprezie nie zaszkodzi, najpierw zacząłem gadać jakieś pierdoly z dupy ze całe towarzystwo słuchało moich naćpanych opowieści, potem wróciłem taksówką na kwadrat jeszcze w miarę trzymajac pion idac po schodach aż w końcu na kwadracie tak zajebałem łbem o stół ze bliznę mam do dziś xDD Innym razem pojechałem do pracy sezonowej gdzie wiedziałem że chleją będąc w ciągu alprowo klonowym to nic z tych dwóch miesięcy nie pamiętam xDDD

BTW lecząc się teraz paroksetyną i pregabaliną, mogę od czasu do czasu wypić symbolicznego drinka na imprezie albo wziąć alpre w stresowej sytuacji czy zresetuje mi się działanie leków?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 304 / 0
@Rs3mati
Pamiętam jak w garażu naprawiając auto postanowiłem się piwka napić, potem sobie zajarałem 2 buchy tylko 2 buchy następnie wziąłem 5 mg diazepamu (relanium), po godzinie musiałem wrócić do domu, w połowie drogi tak mnie zmiotło że tego nigdy nie zapomnę, nie czułem prawej nogi... i ciągle mnie znosiło na jedną stronę... nie mogłem iść prosto ciągle jakaś siła mnie znosiła na bok, obijałem się od wszystko co stało na boku, a w domu rodzice czekali na mnie.. to był szok dla mnie. Czułem że nie posiadam jednej nogi, szedłem tak 800 metrów, jak bez nogi. Na szczęście rodzice nie zauważyli i jakoś czmychąłem do pokoju, do gniazda swojego :) Jednak najgorsze połączenie to alkohol i zolpidem, tego już w życiu nie połączę bo skutki są Niewyobrażalne i tragiczne.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 113 / 9 / 0
Ktoś łączył może oxy (w małych ilościach) z SSRI (paroksetyną)?
  • 2394 / 653 / 0
Taa . Ssri ogólnie zwiększają tolerkę na opio i żeby poczuć zawsze musiałem wziąć więcej Oxy czy tam kodeiny kiedy byłem na ssri... Ale mówię to z autopsji nie wiem czy każdy tak ma xD
  • 8 / / 0
Planuje dzisiaj wypić butelkę wina i 1,5g kryształu w bombkach. Czy będę mógł 1 tab Zolpicu zarzucić przed samym snem? Bez tego po 1,5g nie zasnę
  • 297 / 37 / 0
Jak się ładnie człowiek uwali grzecznie pod kołderkę po łyknieciu izasypiamy bo inaczej się różnie dzieje xd
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.